Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Descifrarea ofertelor de munca

Descifrarea ofertelor de munca

Descifrarea ofertelor de munca

Descifrarea ofertelor de munca

Identificarea profilului cautat de angajator pentru job-ul propus permite adaptarea candidaturii voastre la cerintele acestuia si sansa de a fi cat mai aproape de obtinerea unui interviu.

Cele mai multe oferte de munca sunt prezentate pe internet si detaliaza in cateva fraze profilul cautat si sarcinile care trebuie indeplinite de viitorul angajat. Titulatura ofertelor de locuri de munca a evoluat si, odata cu acest lucru, natura sarcinilor care trebuie indeplinite.

Avand in vedere ca un angajator primeste cateva sute de dosare de candidatura pentru un job, trebuie sa incercati sa raspundeti intr-o maniera cat mai precisa si cat mai personala cererii sale. Inainte de a incepe redactarea scrisorii de intentie si a CV-ului si pentru a avea sanse cat mai mari de reusita, incercati sa descifrati anuntul de angajare, citind printre randuri si descoperind fiecare detaliu al anuntului.

Documentarea despre companie

Pentru unele anunturi de angajare, companiile fie nu au alocat un spatiu suficient de mare sa se prezinte, fie pur si simplu nu ofera foarte multe detalii. Daca in anuntul de angajare apare numele companiei, intrati pe site-ul companiei pentru a afla mai multe informatii cu privire la activitatile desfasurate de aceasta sau incercati sa urmariti activitatea companiei pe internet.

Nivelul de limbi straine necesar

Un anunt de angajare poate specifica cunoasterea uneia sau mai multor limbi straine. Nivelul de limbi straine trebuie sa fie prezentat intr-o maniera cat mai precisa si intr-o ordine descrescatoare in functie de nivelul de cunoastere.

Descoperiti nivelul de experienta cerut

Pentru a pozitiona job-ul pentru care vreti sa aplicati in cadrul companiei, trebuie sa incercati sa identificati nivelurile ierarhice indicate in anuntul de angajare. In functie de fiecare companie, numele job-urilor pote sa difere.

Descrierea sarcinilor reprezinta cel mai important aspect dintr-un anunt de angajare, iar scrisoarea de intentie face legatura intre cerintele companiei si CV-ul candidatului.Mai multe despre "Descifrarea ofertelor de munca":

Retelele sociale: cum va puneti in valoare?

Retelele sociale: cum va puneti in valoare?

Personale sau profesionale, cele doua mari categorii de retele sociale sunt folosite din ce in ce mai mult in ultima perioada. Este foarte important sa invatati sa va gestionati identitatea virtuala.

» Citeste tot articolul

Cum rezolvati un conflict cu seful?

Cum rezolvati un conflict cu seful?

Sunteti angajati de ceva timp in cadrul companiei si aveti dificultati in a va face recunoscuti de sef, acesta nu va ofera posibilitatea sa va remarcati? Cum rezolvati acesta situatie?

» Citeste tot articolul

Solutii pentru un job nou

Solutii pentru un job nou

Venim in ajutorul vostru cu sfaturi pentru a putea face fata provocarilor cu care o sa va confruntati in demersul vostru pentru a gasi un nou loc de munca.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania