Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Demisia intr-un mod profesionist

Demisia intr-un mod profesionist

Demisia intr-un mod profesionist

Demisia intr-un mod profesionist

Ati demisionat si plecarea voastra este prevazuta in doua saptamani? Va prezentam cateva sfaturi despre cum trebuie sa va comportati pentru a lasa o impresie buna dupa plecarea voastra.

Este important ca plecarea dintr-o companie sa fie facuta intr-un mod profesionist, deoarece sansa de a reveni in contact cu vechii angajatori si colegi poate aparea oricand.

In momentul in care plecati dintr-o companie este bine:

Sa fiti discreti. Sigur colegii o sa va intrebe care au fost motivele pentru care ati demisionat. In acest caz, raspundeti simplu ca ati primit o oferta mai buna.
Dati dovada de profesionalism pana in ultimul moment si incercati sa rezolvati toate sarcinile urgente.
In ultima zi la locul actual de munca, multumiti-le angajatorului si colegilor pentru sprijinul lor. Lasati-le tuturor impresia ca v-ati bucurat sa colaborati cu ei.
 

In momentul in care plecati dintr-o companie este bine sa evitati:

Sa criticati compania in fata colegilor. Acest lucru poate sa se intoarca impotriva voastra deoarece colegii de azi pot fi sefii de maine.
Sa-i faceti reprosuri angajatorului. Este posibil ca in viitor sa aveti nevoie sa apelati la el pentru a obtine o scrisoare de recomandare sau, in cazul in care vreti sa reveniti in companie, veti gasi o usa inchisa.
Sa va laudati in fata colegilor cu noul loc de munca, care este mai interesant si mai bine platit. Puteti sa va limitati in a spune ca ati gasit un job interesant, dar nimic mai mult.Mai multe despre "Demisia intr-un mod profesionist":

Sunteti constienti de punctele forte sau slabe?

Sunteti constienti de punctele forte sau slabe?

Pentru a reusi in procesul de recrutare, nimic nu este mai bun decat autocritica, care ramane cel mai bun mijloc de a progresa.

» Citeste tot articolul

Trecerea de la o companie mica la una mare

Trecerea de la o companie mica la una mare

Este posibil ca toata lumea sa fi auzit ca o companie mare prefera sa angajeze persoane care au lucrat si pana in prezent tot intr-o astfel de companie. De fapt, aceasta nu este o regula.

» Citeste tot articolul

De ce sa studiez in strainatate?

De ce sa studiez in strainatate?

Orice student viseaza sa ajunga sa studieze in strainatate. Este de inteles acest lucru, deoarece in acest fel isi pot dezvolta cunostintele, in special pe cele de limba straina, pot sa cunoasca oameni noi cu mentalitati diferite.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania