Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Debutul in cariera: companie mare sau mica?

Debutul in cariera: companie mare sau mica?

Debutul in cariera: intr-o companie mare sau mica?

Debutul in cariera: companie mare sau mica?

Atat companiile mari, multinationale, cat si cele mici si in curs de dezvoltare au avantajele lor in ceea ce priveste dezvoltarea unei cariere.


Intr-o companie mica exista avantajul ca angajatii au posibilitatea sa se cunoasca si sa colaboreze mult mai bine, ca se poate discuta mult mai usor cu seful si nemultumirile le sunt ascultate.

Fiind o companie mai mica si numarul persoanelor care lucreaza intr-un departament este de asemenea mic iar puterea de decizie este mai mare. De aceea este necesar ca intr-o companie mica personalul sa fie calificat deoarece acest lucru influenteaza foarte mult progresul companiei, dar cu toate acestea companiile mici sunt primele care angajeaza debutanti.

Exista avantaje si daca lucrezi intr-o companie mare, doar ca experienta cumulata intr-o companie mai mica te poate ajuta sa vezi altfel modul in care functioneaza o companie. Multi sunt de parere ca debutul in cariera intr-o companie mare, multinationala iti ofera mai multe avantaje pentru viitor. Primii ani de munca intr-o companie mare sunt cei mai grei.

Diferentele cele mai evidente dintre companiile mari si cele mici sunt date de faptul ca in companiile mari se pune un mai mare accent pe programele de motivare a angajatilor, pe acordarea de bonusuri si recompense, in schimb in companiile mici este mult mai importanta apropierea dintre angajati si manageri, rezultand mai multa incredere.

Este bine sa-ti alegi o cariera pentru care ai un talent innascut si vei avea mai mult succes! Avantaje pentru dezvoltarea unei cariere exista atat in companiile mari cat si in companiile mici sau medii, trebuie doar sa stii ce-ti doresti si sa-ti cunosti capacitatile!Mai multe despre "Debutul in cariera: companie mare sau mica?":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania