Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Expresii care ar putea elimina candidatura voastra

Expresii care ar putea elimina candidatura voastra

Cuvinte si expresii care ar putea elimina candidatura voastra

Expresii care ar putea elimina candidatura voastra

CV-ul vostru are nevoie de o actualizare? Profitati de acest lucru pentru a va documenta despre termenii folositi in recrutare si eliminati acele expresii formale, adesea fara sens, pe care angajatorii nu vor sa le gaseasca intr-o candidatura.

Evitati folosirea cliseelor care nu impresioneaza pe nimeni si care ar trebui sa fie eliminate cat mai repede din candidatura voastra daca vreti sa fiti credibili.

Salariu negociabil – In cazul in care valoarea salariului dorit nu este negociabila, nu indicati acest aspect in CV deoarece ati putea pierde o oportunitate care ar putea sa fie interesanta pentru voi.

Referinte disponibile la cerere – nu este necesar sa mentionati in CV acest aspect.

Responsabil de … - Fiind responsabil pentru o sarcina sau misiune nu inseamna ca ati facut acest lucru bine si cu atat mai putin daca sunteti responsabil pentru acest lucru. Ar fi de preferat sa transformati aceasta fraza in importanta participarii voastre la reusita proiectului.

Experienta in domeniu … -  Experienta este ceva ce s-a dezvoltat odata cu tine, nu ceva ce ai facut. Descrieti parcursul vostru in reusite si aportul vostru pentru reusita proiectelor.

Buna capacitate de lucru – Nu spuneti asta, demonstrati! Oricine poate pretinde ca are o buna capacitate de munca. Convingeti angajatorul si incercati sa descrieti contextul in care prin capacitatea voastra de munca ati adus beneficii companiei.

Spirit de echipa – De asemenea, si in acest caz trebuie sa demonstrati acest lucru. Sunt putine job-uri care nu necesita munca in echipa. Dati exemple concrete de realizari in echipa si cum ati resusit sa obtineti rezultate bune.

Proactiv
– Inca un neologism care a “imbatranit”. Nu este nevoie sa-i prezentati angajatorului ca nu aveti nevoie de nimeni pentru a avansa si a reusi, trebuie sa-i demonstrati acest lucru.Mai multe despre "Expresii care ar putea elimina candidatura voastra ":

Retelele sociale: cum va puneti in valoare?

Retelele sociale: cum va puneti in valoare?

Personale sau profesionale, cele doua mari categorii de retele sociale sunt folosite din ce in ce mai mult in ultima perioada. Este foarte important sa invatati sa va gestionati identitatea virtuala.

» Citeste tot articolul

Cum rezolvati un conflict cu seful?

Cum rezolvati un conflict cu seful?

Sunteti angajati de ceva timp in cadrul companiei si aveti dificultati in a va face recunoscuti de sef, acesta nu va ofera posibilitatea sa va remarcati? Cum rezolvati acesta situatie?

» Citeste tot articolul

Solutii pentru un job nou

Solutii pentru un job nou

Venim in ajutorul vostru cu sfaturi pentru a putea face fata provocarilor cu care o sa va confruntati in demersul vostru pentru a gasi un nou loc de munca.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania