Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Cum treceti peste o greseala de la serviciu

Cum treceti peste o greseala de la serviciu

Cum treceti peste o greseala de la serviciu

Cum treceti peste o greseala de la serviciu

Toti colegii sunt la curent cu greseala facuta de voi. Decat sa plecati capul si sa va inchideti in voi, mai bine luptati sa faceti fata situatiei.

Va prezentam cateva trucuri pentru a trece cu fruntea sus peste un moment dificil.

Recunoasteti greseala

Daca din greseala ati trimis factura unui client principalului concurent al companiei in care lucrati, nu incercati sa dati vina pe altcineva. Fugind de responsabilitatea voastra, riscati sa creati un conflict cu colegii. Veti pierde increderea lor si poate si pe cea a sefului.

Nu dramatizati

In timp ce unii angajati nu-si recunosc niciodata greselile, altii, dimpotriva, exagereaza. Acestia din urma isi doresc ca ceilalti colegi sa-i ajute sa reduca gafa la minim si sa-i sustina prin comentarii, de genul, « Nu este nimic grav ! » sau « Se intampla foarte rar sa gresesti ! ». Cu toate ca aceasta tehnica este utila pe termen scurt, nu este indicat sa o folositi un timp indelungat. Seful vostru ar putea sa va caracterizeze ca un angajat care nu rezista la stres si, poate, putin manipulator.

Multumiti-le colegilor

Fiti recunoscatori fata de colegii vostri care fac eforturi suplimentare pentru a indrepta greseala voastra. Incercati sa-i faceti sa inteleaga ca apreciati efoturile pe care le-au facut pentru a indrepta greseala voastra.

Invatati din greseli

Greseala voastra este rezultatul neglijentei voastre, a comunicarii deficitare cu seful sau a lipsei competentei voastre? Gasind raspunsul la aceasta intrebare veti sti ce masuri sa luati pentru a evita repetarea acesteia.

Depasiti momentul

Nu trebuie sa suferiti toata viata pentru o greseala de la locul de munca. Imediat ce greseala a fost indreptata, treceti mai departe. Un  parcurs profesional fara greseli nu exista. Singura modalitate pentru a nu face greseli, este sa nu faceti nimic!Mai multe despre "Cum treceti peste o greseala de la serviciu":

Sfaturi cheie pentru succesul in cariera

Sfaturi cheie pentru succesul in cariera

In cazul in care competentele reprezinta o conditie esentiala a reusitei voastre, atitudinea este la fel de importanta. Venim in ajutorul vostru cu cateva sfaturi care sa va ajute sa iesiti in evidenta si sa va atingeti obiectivul.

» Citeste tot articolul

Dezvoltarea profesionala

Dezvoltarea profesionala

Sunt anumite momente cand va doriti sa schimbati ceva in plan profesional, fie ca vreti sa schimbati job-ul sau vreti sa va perfectionati.

» Citeste tot articolul

De ce sa studiez in strainatate?

De ce sa studiez in strainatate?

Orice student viseaza sa ajunga sa studieze in strainatate. Este de inteles acest lucru, deoarece in acest fel isi pot dezvolta cunostintele, in special pe cele de limba straina, pot sa cunoasca oameni noi cu mentalitati diferite.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania