Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Cum selectati ofertele de munca

Cum selectati ofertele de munca

Cum selectati ofertele de munca

Cum selectati ofertele de munca

Locul de munca potrivit poate fi gasit doar respectand anumite criterii de selectie si monitorizand cu atentie ofertele de job-uri.

Motoarele de cautare job-uri va permit sa selectati doar anunturile care va corespund. Fiti precisi in cautarea locului de munca, precizand:

-       sectorul de activitate
-       functia
-       nivelul de pregatire si studiile
-       zona geografica

Pentru a fi cat mai precisi in selectia job-urilor, utilizati cuvinte cheie. Unul sau mai multe cuvinte vor fi cautate in textul anunturilor. Fiind cat mai precisi in selectia ofertelor de munca, imbinarea criteriilor si cuvintelor cheie va poate asigura rezultate pertinente.

A fi conectat la piata locurilor de munca si la actualitate este fara indoiala cel mai eficient mod de a fi activi. De asemenea, este foarte important sa fiti conectati la cat mai multe platforme care prezinta oferte pentru locuri de munca. In acest fel primiti gratuit ofertele care corespund criteriilor selectate.

Stiti sa citesti anunturile de angajare

-       Nu va multumiti sa selectati anunturile cele mai vizibile in presa si pe site-urile de recrutare. Anunturile mai putin creative si cu informatii laconice pot sa limiteze oportunitatile existente;
-       Nu va lasati impresionati de toate cerintele cerute in anuntul de angajare in ceea ce priveste pregatirea si experienta. Este adevarat ca angajatorii incerca sa gasesca angajatul ideal, insa acesta nu exista tot timpul;
-       Nu eliminati un anunt sub pretextul ca este vechi. Acest lucru ar putea sa insemne ca primele candidaturi primite nu au fost protrivite pentru job-ul respectiv;
-       Nu selectati un anunt fara a tine cont de cerintele eliminatorii sau obligatorii, cum ar fi permisul de conducere pentru un post de agent comercial;
-       Fiti reactiv, acordati atentie anunturilor recente si raspundeti imediat.Mai multe despre "Cum selectati ofertele de munca ":

Retelele sociale: cum va puneti in valoare?

Retelele sociale: cum va puneti in valoare?

Personale sau profesionale, cele doua mari categorii de retele sociale sunt folosite din ce in ce mai mult in ultima perioada. Este foarte important sa invatati sa va gestionati identitatea virtuala.

» Citeste tot articolul

Cum rezolvati un conflict cu seful?

Cum rezolvati un conflict cu seful?

Sunteti angajati de ceva timp in cadrul companiei si aveti dificultati in a va face recunoscuti de sef, acesta nu va ofera posibilitatea sa va remarcati? Cum rezolvati acesta situatie?

» Citeste tot articolul

Solutii pentru un job nou

Solutii pentru un job nou

Venim in ajutorul vostru cu sfaturi pentru a putea face fata provocarilor cu care o sa va confruntati in demersul vostru pentru a gasi un nou loc de munca.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania