Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Cum sa va organizati in cautarea unui job

Cum sa va organizati in cautarea unui job

Cum sa va organizati in cautarea unui job

Cum sa va organizati in cautarea unui job

Pentru a reusi sa va gasiti un loc de munca este foarte important sa va diferentiati de restul concurentilor si sa tineti cont de sfaturile de mai jos.

Prima etapa

Este foarte important sa va cunoasteti si de aceea trebuie sa reflectati foarte bine asupra competentelor voastre. Cautarea unui loc de munca reprezinta cautarea unei companii unde sa puteti exersa ceea ce stiti sa faceti si unde sa va puneti in valoare calitatile.

Chiar si un debutant poate sa aiba aptitudini si calitati care pot fi importante pentru companie. Printre acestea putem mentiona cunoastintele acumulate in timpul stagiilor de practica, in timpul job-urilor part-time sau in cadrul diverselor activitati desfasurate in timpul studiilor.

A doua etapa

Acesta este momentul in care trebuie sa incercati sa cunoasteti oportunitatile de pe piata. Acest lucru poate insemna un acces constant la ofertele de munca de pe piata. De asemenea, aveti nevoie de informatii despre sectorul de activitate al companiei pentru care vreti sa depuneti candidatura.

A treia etapa

CV-ul si candidaturile spontane sunt folosite pentru a obtine un interviu si pentru a atrage atentia angajatorului. CV-ul, ca si scrisoarea de intentie care-l insoteste, trebuie sa-l convinga pe angajator sa-si doreasca sa va intalneasca. O scrisoare de intentie buna va va permite sa obtineti un interviu. In scrisoarea de intentie trebuie sa precizati ce puteti sa aduceti in plus companiei si care sunt asteptarile voastre.

Fiecare CV si scrisoare de intentie trebuie sa fie personalizate si trimise persoanei responsabile cu recrutarea in cadrul companiei. In scrisoarea de intentie insistati pe motivatiile voastre si terminati cu o propunere de intalnire.Mai multe despre "Cum sa va organizati in cautarea unui job":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania