Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Cum sa va faceti remarcati la locul de munca

Cum sa va faceti remarcati la locul de munca

Cum sa va faceti remarcati la locul de munca

Cum sa va faceti remarcati la locul de munca

Sunteti de parere ca nu sunteti apreciat la valoarea voastra adevarata la locul de munca? In acest caz incercati sa va promovati atuurile si cunostintele!

In ultima perioada cariera voastra s-a blocat si nu stiti cum sa iesiti din aceasta situatie? Este momentul sa va redescoperiti si sa incercati sa va puneti in valoare cat mai bine. Incercati sa discutati cu colegii despre situatia voastra si, in acest fel, veti reusi sa descoperiti care sunt punctele voastre slabe.

Pentru a reusi sa va impresionati sefii este bine sa ventii cu idei noi in mod constant, sa respectati cerintele si termenele proiectelor pentru care sunteti responsabili, sa fiti comunicativi si sa raspundeti prompt oricaror solicitari.

Exista anumite aspecte prin care puteti sa va faceti apreciati si sa va puneti in valoare:

- Interveniti in momentul oportun – in cadrul intalnirilor, incercati sa nu intrerupeti discutia foarte des. Cel mai bine este sa faceti o sinteza eficienta a celor discutate si sa va expuneti opinia la finalul discutiei.

- Informati-va continuu – Incercati sa fiti apropiati de persoanele care pot sa va ofere cele mai noi informatii.

- Revendicati-va succesul – In cazul in care ati fost responsabil pentru un proiect care a avut succes, nu lasati un intermediar sa va reprezinte. Trebuie sa va revendicati succesul!

Este bine sa fiti tot timpul in contact cu persoane foarte importante din companie. Chiar daca job-ul vostru nu presupune o colaborare permanenta cu acestia, este bine sa va faceti prezent cat puteti de mult. Incercati sa comunicati cu acestia cel putin la inceputul si la sfarsitul programului, in timpul pauzei de masa.

Daca vreti sa va promovati in cadrul companiei este foarte important sa invatati sa primiti sfaturi si sa fiti deschisi pentru a invata lucruri noi.Mai multe despre "Cum sa va faceti remarcati la locul de munca":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania