Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Cum sa transformati punctele slabe in atuuri

Cum sa transformati punctele slabe in atuuri

Cum sa transformati punctele slabe in atuuri

Cum sa transformati punctele slabe in atuuri

Avand in vedere situatia economica din aceasta perioada, va prezentam cateva sfaturi pentru a reusi sa impresionati angajatorul.

Lipsa experientei

Demonstrati capacitatea voastra de a fi foarte maleabili si usurinta de adaptare in orice situatie, dorinta voastra de a invata lucruri noi si curiozitatea pentru domeniul respectiv. Detaliati toate elementele care pot sa sustina potentialul vostru : experientele extra profesionale, stagii, cursuri de formare.

Schimbarea job-ului foarte des

Pentru a evita sa pareti o persoana instabila, care nu stie sa pastreze un job, evitati sa prezentati job-urile care nu au fost importante pentru experienta voastra profesionala. Este mai bine sa prezentati mai putine job-uri, dar care pot sa va puna in valoare. Incercati sa prezentati o cariera coerenta si logica.

Supracalificarea

Oricare ar fi tipul postului, regula numarul 1 este sa nu mintiti niciodata in CV sau in timpul interviului de angajare. Incercati sa convingeti angajatorul ca scopul vostru este sa va dedicati companiei si reusitei acesteia. Asigurati angajatorul asupra faptului ca supracalificarea voastra nu impiedica cu nimic motivatia voastra pentru acest job si pentru evolutia in cadrul companiei.

Perioadele de somaj prin care ati trecut

Angajatorul cunoaste foarte bine conjunctura economica dificila din ultimii ani. Chiar daca au fost perioade in care nu ati avut un job, incercati sa-i demonstrati ca v-ati folosit de acestea pentru a va imbunatati competentele prin stagii de formare, actiuni de voluntariat, cursuri, etc. In acest fel ii demonstrati ca ati fost activ in aceasta perioada si ca ati fost tot timpul in cautarea unui job.Mai multe despre "Cum sa transformati punctele slabe in atuuri":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania