Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Cum sa plecati cu fruntea sus de la un job

Cum sa plecati cu fruntea sus de la un job

Cum sa plecati cu fruntea sus de la un job

Cum sa plecati cu fruntea sus de la un job

Tocmai v-ati pierdut job-ul? Trebuie sa luati masuri pentru a dezvolta in continuare parcursul vostru profesional. Trebuie sa evitati sa va plafonati.

Cu toate obiectele personale adunate, sunteti pregatiti sa parasiti definitiv biroul. Inainte de a face acest lucru trebuie sa luati anumite masuri.

Cereti o scrisoare de recomandare

Este foarte bine sa faceti acest lucru inainte de a parasi firma. Este important acest lucru deoarece veti putea incepe imediat cautarea unui nou loc de munca. Este inutil sa cereti o scrisoare de recomandare in cazul in care veti fi concediati pentru incompetenta, deoarce angajatorul va refuza cu siguranta acest serviciu.

Terminati treaba inceputa

Sunt ultimele zile in companie? Sfatul nostru este sa terminati, cat este posibil, toate proiectele incepute. Este posibil sa existe cazuri cand nu veti reusi acest lucru, dar este important sa lasati colegilor toate informatiile necesare pentru finalizarea acestora. Acest lucru va salva reputatia voastra.

Tineti cont de critici pentru a va perfectiona

Ascultati comentariile si sugestiile celor cu care ati colaborat. Chiar daca nu sunteti de acord cu ele, trebuie sa le multumiti. In cazul in care sunteti de parere ca aceste critici va sunt de ajutor, transformati-le in avantaje.

Pastrati legatura cu colegii

Multumiti-le colegilor cu care ati avut o colaborare profesionala reusita si cereti-le datele lor de contact. Este posibil sa apelati la ajutorul lor pentru referinte si posibile colaborari.


 Mai multe despre "Cum sa plecati cu fruntea sus de la un job":

Sfaturi cheie pentru succesul in cariera

Sfaturi cheie pentru succesul in cariera

In cazul in care competentele reprezinta o conditie esentiala a reusitei voastre, atitudinea este la fel de importanta. Venim in ajutorul vostru cu cateva sfaturi care sa va ajute sa iesiti in evidenta si sa va atingeti obiectivul.

» Citeste tot articolul

Dezvoltarea profesionala

Dezvoltarea profesionala

Sunt anumite momente cand va doriti sa schimbati ceva in plan profesional, fie ca vreti sa schimbati job-ul sau vreti sa va perfectionati.

» Citeste tot articolul

De ce sa studiez in strainatate?

De ce sa studiez in strainatate?

Orice student viseaza sa ajunga sa studieze in strainatate. Este de inteles acest lucru, deoarece in acest fel isi pot dezvolta cunostintele, in special pe cele de limba straina, pot sa cunoasca oameni noi cu mentalitati diferite.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania