Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Cum sa cautati job-uri cu ajutorul internetului

Cum sa cautati job-uri cu ajutorul internetului

Cum sa cautati job-uri cu ajutorul internetului

Cum sa cautati job-uri cu ajutorul internetului

Daca sunteti in cautarea unui loc de munca, foloseste cu incredere internetul si cautati job-urile care vi se potrivesc.


1. Nu utilizati scrisori de intentie standard. Este foarte importanta personalizarea scrisorii de intentie in functie de fiecare job.

2. Folositi cuvinte cheie in CV pentru a fi cat mai usor de gasit de angajatori. Folositi cuvinte cheie din anunturile postate si care sunt in legatura cu job-ul respectiv.

3. Actualizati CV-ul in mod regulat. Chiar daca continutul nu se schimba, mai adaugati un cuvant cheie, un curs de specialitate pe care l-ati urmat.

4. Fiti activi pe internet, apelati la ajutorul retelelor de socializare (in functie de obiectivele voastre), forumurilor, etc.

5. Daca aveti experienta si competentele necesare, ganditi-va sa creati un blog profesional.

6. Daca vreti sa aduceti anumite atuuri candidaturii voastre, cum ar fi entuziasmul sau capacitatea de comunicare, optati pentru un CV video.

7. Inainte de fiecare interviu acordati cateva minute pentru a cauta cat mai multe informatii despre companie si despre procesul de recrutare din cadrul acesteia.

Utilizarea internetului pentru a cauta job-ul dorit este o metoda simpla si comoda, atat pentru angajator, cat si pentru persoana care este in cautarea unui job.Mai multe despre "Cum sa cautati job-uri cu ajutorul internetului":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania