Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Cum sa alegeti intre doua job-uri?

Cum sa alegeti intre doua job-uri?

Cum sa alegeti intre doua job-uri?

Cum sa alegeti intre doua job-uri?

Tocmai ati primit doua raspunsuri pozitive in urma interviurilor de recrutare la care ati participat si ezitati in alegerea unui job? Solicitati o perioada pentru a analiza ofertele.

Confruntati ofertele

Nu faceti o alegere imprudenta! Pentru a face cea mai buna alegere, confruntati si ierarhizati fiecare oferta in raport cu criteriile subiective si rationale, sau incercati sa le atribuiti note de la 1 la 10. De exemplu: Care este job-ul care raspunde cel mai bine obiectivelor mele profesionale? Care este job-ul care imi va permite sa evoluez? Care companie imi ofera cel mai bun cadru de munca?

Analizati in functie de proiectul vostru profesional

Incercati sa luati decizia de a alege un job in functie de proiectul vostru profesional. Si daca proiectul vostru este putin vag, alegeti oferta care este cat mai aproape de acesta.

Decideti singuri la final

Puteti sa intrebati un prieten sau parintii sa va ajute sa alegeti oferta cea mai buna, dar trebuie sa stiti ca voi sunteti arbitrul. Decizia finala va apartine. De aceea in timpul interviului trebuie sa obtineti cat mai multe informatii care sa va ajute in alegerea voastra.

Ramaneti amabili!

Ati optat pentru un job care corespunde cat mai bine asteptarilor voastre? Telefonati sau trimiteti o scrisoare pentru a anunta decizia luata, fie ca este pozitiva sau negativa, argumentand aceasta decizie.

Pentru ca alegerea voastra sa fie cat mai buna trebuie sa stiti ce va doriti: un salariu bun in acest moment dar fara sa aveti asigurat un viitor profesional sau un job care sa va ajute in dezvoltarea unei cariere de succes dar fara satisfactii materiale momentan!Mai multe despre "Cum sa alegeti intre doua job-uri?":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania