Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Cum facem fata unei concedieri

Cum facem fata unei concedieri

Cum facem fata unei concedieri

Cum facem fata unei concedieri

Odata cu criza economica sunt angajati care se asteapta in orice moment la un concediu « permanent » !

Nu trebuie sa vedeti concedierea doar ca pe un esec in viata voastra. Pentru a trece cat mai usor peste aceasta perioada trebuie sa vedeti in concediere si o noua oportunitate pentru viitor. Pentru a supravietui acestui moment trebuie sa stiti ca tot timpul exista un loc mai bun pentru oricine si ca poate fostul angajator nu a putut sa va descopere toate calitatile.

Inca de la primirea vestii trebuie sa incepeti un proces activ de cautare a unui nou job, discutati cu prieteni si cunostinte despre acest lucru. De multe ori o simpla discutie poate sa reprezinte o noua sansa.

Daca aveti conturi pe diferite site-uri de socializare este timpul sa va actualizati profilul, deoarece retelele de socializare au devenit o importanta metoda de recrutare.

Chiar daca ati fost concediati sigur exista cineva de la vechiul job care poate sa va faca o recomandare, este foarte importanta pentru viitorul vostru profesional. In acest moment trebuie sa stiti sa valorificati orice informatie si sa nu ratati nicio ocazie.

Dupa ce ati fost concediati, acordati-va cateva zile de relaxare pentru a putea sa treceti peste moment si apoi trebuie neaparat sa concepeti un plan de actiune.

Pentru a trece cat mai usor peste aceasta perioada trebuie sa aveti grija sa nu va panicati, sa nu va pierdeti increderea in voi si daca veti stii sa va puneti in valoare calitatile sigur veti reusi.Mai multe despre "Cum facem fata unei concedieri":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Va recomandam: Cum facem fata unei concedieri

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania