Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Cum convingem angajatorii!

Cum convingem angajatorii!

Cum convingem angajatorii!

Cum convingem angajatorii!

Cel mai mare regret al angajatorilor este lipsa de implicare a anumitor candidati in negociere.

In aceasta perioada angajatorii risca sa angajaze candidati care sunt in cautarea unui loc de munca temporar si care nu ezita sa plece dupa cateva luni pentru un salariu mai bun.

Pentru a putea sa convingeti un angajator de capacitatile voastre trebuie sa va convingeti pe voi mai intai. Trebuie sa va convingeti de ceea ce vreti sa faceti. Daca nu stiti foarte clar ce vreti sa faceti, prioritatea voastra principala este sa lamuriti acest lucru. Primul pas in negocierea unui contract de munca este sa stiti care sunt prioritatile voastre.

Pentru a fi luati in serios trebuie sa va personalizati cat mai bine candidaturile si sa analizati cat mai bine ofertele de munca. Anagajatorii pot sa-si dea seama daca oferta lor va multumeste si va motiveaza si vor tine cont de acest lucru. Pentru a avea succes trebuie sa aflati cat mai multe informatii despre companie si sa incercati sa adaptati candidatura voastra nevoilor angajatorilor.

De aceea scrisoarea de intentie ramane foarte importanta. Pe langa CV, in scrisoarea de intentie puteti explica de ce vreti sa puneti la dispozitia companiei competentele voastre si prin ce va remarcati in fata celorlalti candidati. Trebuie sa stiti ca angajatorii nu trec cu vederea calitatea candidaturii voastre, astfel ortografia si prezentarea raman un semn de profesionalism si respect.

Etapa foarte importanta in procesul de recrutare, interviul permite expunerea competentelor voastre. Interviul este etapa in care angajatorul poate sa analizeze personalitatea si capacitatea voastra de adaptare intr-o companie. Oricare ar fi nivelul carierei, interviul trebuie sa fie pregatit cu seriozitate dinainte.

Pe langa principalele etape ale procesului de recrutare, politetea si punctualitatea sunt atuuri complementare foarte importante!Mai multe despre "Cum convingem angajatorii!":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania