Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Cum analizam o noua oferta de munca?

Cum analizam o noua oferta de munca?

Cum analizam o noua oferta de munca?

Cum analizam o noua oferta de munca?

Un nou loc de munca este o schimbare esentiala in viata profesionala. Dar cum stim daca acesta ne multumeste pe deplin?

Nu putem sa va oferim un raspuns in acest sens dar putem sa va furnizam o lista de criterii importante de care sa tineti cont atunci cand alegeti o noua companie unde sa lucrati.

La ce visati?

Incercati sa va imaginati ce tip de job v-ar multumi. Stabiliti o lista cu criteriile job-ului ideal. Incercati sa alegeti tot ceea ce v-a placut de la job-urile anterioare. Daca totusi nu sunteti siguri de un job care satisface toate criteriile de selectie impuse de voi, incercati sa va ganditi la ceea ce va doriti cu adevarat.

Nu uitati sa va ganditi la viitorul vostru

Daca v-ati decis sa faceti cariera in cadrul unei companii, incercati sa descoperiti posibilitatile de evolutie care va sunt oferite. Considerati noul job ca pe un proiect pe termen lung. Nu ezitati sa puneti intrebari despre posibilitatea avansarii.

Sunteti multumiti de salariu?

Nu putem sa negam : salariul joaca un rol important in alegerea unui loc de munca. Tineti cont totusi si de avantajele care nu sunt trecute in contractul de munca. Daca estimati ca salariul vostru nu este foarte ridicat, profitati de orice sansa pentru a-l renegocia.

Si colegii?

Cine nu viseaza la un loc de munca cu colegi simpatici? Cum ne petrecem cea mai mare partea a timpului la serviciu, acest lucru este esential. Este important sa lucrezi cu colegi care pot sa va inteleaga imediat. In timpul interviului interesati-va de atmosfera de la locul de munca si incercati, cat este posibil, sa intalniti o parte a colegilor inainte de a semna contractul de munca. Acest lucru va permite sa intelegeti daca stilul vostru corespunde cu cel al companiei sau nu.

Munciti pentru a trai sau traiti pentru a munci?

Discutia in ceea ce priveste orele de munca poate de asemenea sa joace un rol foarte important. Fiti siguri ca orarul propus se combina foarte bine cu viata privata. Fiti foarte atenti si la zilele de concediu care va sunt oferite.

Tramvai, autobuz, metrou sau ambuteiaj?

Este usor de ajuns la sediul companiei? Schimbarea mijloacelor de transport si chiar ambuteiajele fara sfarsit pot fi foarte stresante. Ar trebui sa va fixati niste limite in ceea ce priveste acest lucru.Mai multe despre "Cum analizam o noua oferta de munca?":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Va recomandam: Cum analizam o noua oferta de munca?

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania