Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Conditiile de munca: importante pentru angajat

Conditiile de munca: importante pentru angajat

Conditiile de munca: importante pentru angajat

Conditiile de munca: importante pentru angajat

Salariatii sunt din ce in ce mai atenti la conditiile de la locul de munca. Acest lucru este foarte important pentru posibilitatile de evolutie si de motivare ale acestora.

Pentru angajati nu este important doar salariul. Securitatea locului de munca si conditiile de munca sunt la fel de importante pentru angajati ca si salariul. Conditiile de munca neprielnice demotiveaza angajatii si conduc la rezultate nesatisfacatoare, atat pentru angajati, cat si pentru angajatori.

Sunt companii pentru care satisfactia angajatilor este foarte importanta si oferirea unor conditii de munca adecvate sporeste motivarea angajatilor. In ultima perioada s-a pus un accent deosebit pe conditiile de munca oferite angajatilor, insa, imbunatatirea conditiilor de munca nu a fost tot timpul proportionala cu rezultatele angajatilor.

Conditiile de munca influenteaza in mod direct starea de sanatate si motivarea angajatilor, cat si performantele lor profesionale. Ameliorarea conditiilor de munca constituie un avantaj social, dar si economic.

Conditiile de munca joaca un rol important in imbunatatirea performantei sau a calitatii serviciilor prestate. Performanta companiei se bazeaza, in principal, pe performanta angajatilor. Este posibil ca unele companii care folosesc aceleasi tehnologii si persoane calificate, dar care ofera conditii de munca sunt diferite, sa aiba rezultatele diferite.Mai multe despre "Conditiile de munca: importante pentru angajat":

Munca de acasa

Munca de acasa

De ce sa muncim la domiciliu? Care sunt avantajele si dezavantajele pentru munca la domiciliu?

» Citeste tot articolul

Un internship reusit

Un internship reusit

Sinonim cu prima experienta profesionala, internship-ul a devenit un element esential in CV-urile tinerilor.

» Citeste tot articolul

Motivarea durabila

Motivarea durabila

Pentru a fi realizabila, motivarea trebuie sa fie insotita de reusita, iar reusita depinde de volumul actiunilor intreprinse.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania