Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Concediul pentru studenti

Concediul pentru studenti

Concediul pentru studenti

Concediul pentru studenti

Sunteti student, dar in acelasi timp si angajat, si nu stiti cum sa faceti pentru a va putea sustine examenele? Puteti sa beneficiati de concediul pentru studiu oferit de stat.

Sunt foarte multi studenti care lucreaza inca din timpul facultatii. Pentru acestia este foarte greu sa faca fata si cursurilor si job-ului. Statul a venit in ajutorul acestora si in perioade foarte importante din parcursul lor educational acestia pot beneficia de concediu.

Concediul pentru studenti poate fi concediu de studii, concediu fara plata si chiar concediu de odihna. Atunci cand angajeaza studenti, companiile trebuie sa fie pregatite sa le acorde concediu atunci cand acestia solicita. Concediul de studii este un drept al fiecarui angajat si poate fi cu plata sau fara plata, in functie de perioada si de decizia angajatorului.

Concediul pentru studenti este din ce in ce mai solicitat deoarece numarul studentilor care au un job a crescut. Majoritatea studentilor care nu solicita concediu renunta la facultate pentru un job care, de cele mai multe ori nu le ofera un viitor profesional stralucit.

Concediul pentru studenti este solicitat cel mai mult in perioadele examenelor sau la terminarea studiilor. Studentii care lucreaza se bazeaza pe aceste concedii pentru a putea sa-si continue studiile.

Nu renuntati la facultate pentru un job! Trebuie sa fiti pregatiti pentru viitor!Mai multe despre "Concediul pentru studenti":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Va recomandam: Concediul pentru studenti

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania