Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Colaborarea cu seful: erori care trebuie evitate

Colaborarea cu seful: erori care trebuie evitate

Colaborarea cu seful: erori care trebuie evitate

Colaborarea cu seful: erori care trebuie evitate

Oricare ar fi contextul trebuie sa pastrati o relatie buna cu seful vostru. Acest lucru poate sa va ajute in cariera voastra profesionala.


Refuzarea noilor misiuni

Seful vede in voi persoana potrivita pentru a-l insoti la o intalnire si va cere acest lucru. Sunteti disponibil, dar acest lucru nu va face foarte mare placere. Sunteti tentat sa-l refuzati? Gresit, sfatul nostru este sa-l insotiti la intalnire!

Comunicarea intr-o maniera inadecvata

Lucrati la un proiect si vreti sa aveti o discutie telefonica cu seful vostru, dar el prefera sa-i trimiteti un mail cat mai detaliat. Nu are timp pentru voi, sau nu are incredere in voi? Este posibil sa nu fie vorba despre niciuna din aceste situatii. Cel mai bine este sa va adaptati si sa-i pregatiti acel mail cu aspectele cele mai importante.

Prea multe intrebari

Pentru a evita acest lucru, ascultati cu atentie toate detaliile prezentate la inceputul unui proiect si incercati sa lamuriti punctele dificile inca de la inceput. Daca, totusi, trebuie sa mai lamuriti anumite aspecte cu seful, pregatiti intrebari precise!

Dovada de neglijenta

Sunteti presati sa terminati o prezentare pentru seful vostru si cand a citit-o a remarcat cateva erori care nu ar fi trebuit sa apara. Pentru a castiga increderea sefului este foarte important sa anticipati si sa acordati atentie la detalii. Chiar si atunci cand este o urgenta nu trebuie sa treceti cu vederea peste detalii.

Refuzati sa va recunoasteti greselile

Trebuie sa stiti ca acest lucru nu este neaparat corect, cu atat mai mult profesional. Acest lucru nu rezista foarte mult timp. Seful poate sa vada in voi o persoana care nu este capabila sa-si asume acest lucru si cu atat mai mult sa suporte consecintele. Recunoasteti si incercati sa gasiti o solutie pentru ca acest lucru sa nu se mai intample. Nu uitati: asumarea responsabilitatilor este o dovada de profesionalism si maturitate!Mai multe despre "Colaborarea cu seful: erori care trebuie evitate":

Cum pun piciorul in usa negociatorii?

Cum pun piciorul in usa negociatorii?

Tehnica ”piciorul in usa” dovedeste o eficienta marita atunci cand este aplicata. Tehnica a fost studiata incepand cu 1996, ea dovedindu-si eficacitatea si in zilele noastre.

» Citeste tot articolul

Cum negociezi cu tehnica?

Cum negociezi cu tehnica?

Tacticile de negociere prezentate mai jos sunt doar o trecere sumara in revista a tehnicilor ce pot fi folosite intr-o negociere. Sunt repere.

» Citeste tot articolul

Solutii pentru un job nou

Solutii pentru un job nou

Venim in ajutorul vostru cu sfaturi pentru a putea face fata provocarilor cu care o sa va confruntati in demersul vostru pentru a gasi un nou loc de munca.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania