Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Ce atitudine trebuie sa avem in team-building?

Ce atitudine trebuie sa avem in team-building?

Ce atitudine trebuie sa avem in team-building?

Ce atitudine trebuie sa avem in team-building?

Team building-urile sunt organizate pentru ai ajuta pe participanti sa se cunoasca, sa faca fata unor situatii comune si sa ajute la disparitia eventualelor conflicte.

Team building-ul este utilizat pentru a intelege si a ameliora relatiile de munca si functionarea unei echipe facilitnd circularea informatiilor, diminuand timpul pierdut in conflictele interne, favorizand o mai buna utilizare a competentelor fiecarei persoane si orientarea echipei catre un scop comun.

Este de preferat ca un team-building sa fie organizat de catre o persoana si nu cu implicarea tuturor angajatilor, deoarece de multe ori sunt persoane care nu au perticipat foarte activ la aceasta organizare si risca sa fie marginalizati. Pe perioada team-buiding-ului este foarte importanta interactiunea cu toti colegii si stabilirea unor relatii de incredere care sa continue si dupa ce s-a revenit la munca de zi cu zi. De asemenea este foarte important sa fii activ si sa te implici in toate activitatile intreprinse de echipa.

Scopul unui team-building este modificarea atitudinii unor angajati, scopul unuia devenind un scop comun pentru mai multi colegi. Cu toate ca scopul unui team-building este bine stabilit, de cele mai multe ori atitudinea angajatilor este de neincredere in aceste demersuri si de respingere.

Chiar daca nu toti angajatii sunt incantati de aceste demersuri, este foarte importanta participarea tuturor membrilor echipei la activitatile de team-building, deoarece neparticiparea ar putea echivala cu faptul ca nu doresti sa faci parte din echipa.

Alaturi de metodele financiare bine cunoscute, team building-ul este considerat unul dintre cele mai eficiente metode de motivare non-financiara a angajatilor.

 Mai multe despre "Ce atitudine trebuie sa avem in team-building?":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania