Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Cariera in studii de piata

Cariera in studii de piata

Cariera in studii de piata

Cariera in studii de piata

Un studiu de piata este foarte important deoarece are scopul de a facilita luarea deciziilor.

Un studiu de piata permite testarea unei idei sau reducerea incertitudinilor si riscurilor : un studiu de piata este cel mai bun mijloc de a cunoaste sansele de reusita ale unei persoane sau companii.

Dezvoltarea unei cariere in studii piata necesita cunostinte vaste in marketing, statistica, psihologie si analiza. Pe langa aceste caracteristici esentiale, realizarea unei cercetari de piata presupune si o expertienta vasta in studii piata.

O cariera in studii piata presupune trecerea prin mai multe etape, de la primele faze ale unui studiu de piata, prin completarea de chestionare, atat telefonic cat si pe strada, si pana la analizarea informatiilor obtinute. Trecerea de la o etapa la alta intr-o cariera in studii de piata presupune timp, studii si experienta.

Daca sunteti interesati sa va dezvoltati o cariera in studii piata este foarte important sa urmati cursuri de specializare in acest domeniu, deoarece un studiu de piata implica foarte multe responsabilitati.

Domeniul cercetarilor de piata este foarte interesant si atractiv pentru tinerii care sunt in cautarea unui job inca de pe bancile facultatii.

In realizarea unui studiu de piata este implicata o intreaga echipa, de la operatori interviu pana la analisti marketing. Etapa cea mai importanta intr-o cercetare de piata este culegerea informatiilor. Daca acestea nu sunt concludente intregul studiu de piata poate fi influentat in mod negativ.Mai multe despre "Cariera in studii de piata":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania