Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Candidatura eficienta

Candidatura eficienta

Candidatura eficienta

Candidatura eficienta

Cautarea unui loc de munca incepe prin trimiterea candidaturii. Este foarte important ca aceasta sa respecte anumite reguli precise. CV-ul si scrisoarea de intentie vor avea mai multe sanse sa fie retinute.

Atunci cand v-ati decis sa va creati o candidatura eficienta trebuie sa elaborati un proiect profesional si sa-l prezentati cat mai bine. Dosarul de candidatura il va ajuta pe viitorul angajator sa-si faca o prima impresie despre voi.

CV-ul si scrisoarea de intentie trebuie sa fie clare si constructive, deoarece de acestea va depinde daca veti trece sau nu de faza de preselectie si veti fi chemat la un interviu de angajare.

CV-ul este documentul central din dosarul de candidatura, este cartea voastra de identitate. CV-ul permite angajatorului sa descopere personalitatea voastra si sa stie daca profilul vostru corespunde cu cel cautat.

In functie de job-ul cautat si pentru a fi gasit cat mai repede pe internet, CV-ul trebuie sa contina cuvinte cheie si sa fie adaptat pentru orice circumstanta. Mai mult decat CV-ul, scrisoarea de intentie trebuie sa fie si ea adaptata fiecarui job.

O scrisoare de intentie trebuie sa explice de ce candidatul a ales sa aplice la job-ul respectiv si ce il recomanda pentru acest job. Inainte de a redacta scrisoarea de intentie este foarte important sa cautati cat mai multe informatii despre angajator.

Atunci cand va pregatiti candidatura pentru un job trebuie este foarte importanta o analiza a companiei iar candidatura voastra sa se axeze pe anumite elemente importante care sa atraga atentia angajatorului.Mai multe despre "Candidatura eficienta ":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania