Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Bilantul competentelor profesionale

Bilantul competentelor profesionale

Bilantul competentelor profesionale

Bilantul competentelor profesionale

Evaluarea competentelor profesionale ar putea fi foarte utila intr-o anumita perioada a carierei. Aveti nevoie de acest lucru?

Descoperiti mai jos cele mai importante motive care v-ar putea determina sa faceti un bilant al competentelor voastre profesionale.

Daca sunteti auto-didact...

Fara o diploma, dar cu foarte multi ani de experienta in domeniu, nu aveti un alt punct de referinta in afara de experienta voastra? Evaluarea competentelor este un excelent mod de a va pozitiona cat mai bine pe piata fortei de munca sau in cadrul companiei. Acesta este un prim pas spre recunoasterea experientei voastre profesionale, care poate duce, in cele din urma, la obtinerea unei diplome sau a unui certificat de atestare a competentelor. Nu ezitati sa faceti acest lucru daca simtiti nevoia de a castiga incredere in valoarea voastra!

Daca va aflati in aceeasi pozitie de mai multi ani...

Aveti sentimentul ca ati stagnat prea mult timp la acelasi loc de munca si nu v-ati exploatat potentialul la maxim? Este timpul sa tineti seama de posibilitatile de dezvoltare. O evaluare a competentelor poate da un impuls pentru cariera voastra, permitandu-va sa reluati dialogul cu managerii in ceea ce priveste acest subiect. Mai increzatori in fortele proprii, veti veni cu argumente mult mai pertinente si va fi mult mai usor sa evoluati.

Daca va simtiti amenintati...

Va simtiti amenintati de concediere si nu aveti incredere in  capacitatile vostre? In acest context, o evaluare a competentelor este o oportunitate de a conduce un proces de analiza aprofundata asupra carierei si atuurilor voastre. Beneficiul imediat: veti fi mai pregatit pentru a pune in valoare experienta voastra in procesul de cautare a unui loc de munca.

Daca aveti nevoie de o schimbare...

Nu puteti sa identificati ce va nemultumeste mai mult, job-ul sau mediul profesional... Aveti nevoie de reorientare profesionala sau pur si simplu trebuie sa va schimbati job-ul? O evaluare a competentelor va va ajuta sa gasiti lucrurilor un sens si sa determinati originea acestor nemultumiri. Acest lucru va va ajuta sa luati deciziile corecte.  Mai multe despre "Bilantul competentelor profesionale":

Retelele sociale: cum va puneti in valoare?

Retelele sociale: cum va puneti in valoare?

Personale sau profesionale, cele doua mari categorii de retele sociale sunt folosite din ce in ce mai mult in ultima perioada. Este foarte important sa invatati sa va gestionati identitatea virtuala.

» Citeste tot articolul

Cum rezolvati un conflict cu seful?

Cum rezolvati un conflict cu seful?

Sunteti angajati de ceva timp in cadrul companiei si aveti dificultati in a va face recunoscuti de sef, acesta nu va ofera posibilitatea sa va remarcati? Cum rezolvati acesta situatie?

» Citeste tot articolul

Solutii pentru un job nou

Solutii pentru un job nou

Venim in ajutorul vostru cu sfaturi pentru a putea face fata provocarilor cu care o sa va confruntati in demersul vostru pentru a gasi un nou loc de munca.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania