Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Atuurile unui stagiu reusit

Atuurile unui stagiu reusit

Atuurile unui stagiu reusit

Atuurile unui stagiu reusit

Un stagiu poate sa va ajute sa va adaptati cat mai bine pe piata muncii si sa va pregatiti pentru a putea face fata provocarilor profesionale.

1) Faceti o analiza a asteptarilor si nevoilor voastre

Transformati acest prim contact cu piata muncii intr-o experienta reusita. Stagiul vostru trebuie sa fie coerent in raport cu proiectul vostru profesional, cu asteptarile si motivatiile voastre.

2) Pregatiti-va pentru sosirea in companie

Pentru a se facilita acomodarea candidatilor cu compania, este important ca persoanele interesate de un stagiu sa caute cat mai multe informatii despre companie. Site-urile companiilor permit candidatilor sa obtina maximul de informatii despre istoria companiei, activitatile desfasurate, sectorul de activitate, organigrama companiei.

3) Adaptati-va culturii companiei

Integrarea in cadrul companiei inseamna respectarea tuturor regulilor, codurilor si programului companiei. Este foarte important sa va conformati regulilor impuse de angajati in ceea ce priveste codul vestimentar, orarul de munca.

4) Fiti amabili si politicosi in toate circumstantele

Fiti amabili si respectuosi cu fiecare persoana din companie, de la directorul general pana la portar si nu doar cu persoana care va supravegheaza in timpul stagiului.

5) Fiti modesti

Sunteti tineri si poate mai competenti in anumite domenii decat anumiti angajati ai companiei. Nu adoptati un comportament sfidator si profitati pentru a face un schimb de cunostinte.

6) Puneti in valoare stagiul vostru

Incercati sa nu rezumati stagiul in cateva linii din CV-ul vostru. Puneti in valoare competentele si cunostintele obtinute si care ar putea sa-l intereseze pe viitorul angajator.Mai multe despre "Atuurile unui stagiu reusit":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania