Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact

Al doilea job

Al doilea job

Al doilea job

Necesitatea pentru al doilea job apare, de obicei, din dorinta de a creste veniturile. Totusi, exista si persoane, care fac acest lucru din placere, mai ales daca isi gasesc un job care ii ajuta sa se dezvolte profesional.


Chiar daca au un job cu un program de 8 ore, exista persoane care aleg si un al doilea job de cateva ore. Trebuie mentionat ca nu sunt foarte multe persoane care reusesc sa faca fata unui asemenea program, mai ales daca stau departe de birou si cateva ore le pierd pe drum.

Un al doilea job este binevenit, mai ales, in cazul celor care au un job cu un program flexibil si isi fac programul in functie de sarcinile primite. Al doilea job este, de obicei, un job part-time si care, in cele mai multe cazuri, poate fi facut de la domiciliu.

In cele mai multe cazuri, al doilea job presupune o complexitate mai redusa decat job-ul de baza. Acest lucru se datoreaza oboselii care apare la primul job si ofera un randament mult mai scazut. Nevoia oamenilor pentru al doilea job a crescut datorita lipsurilor cu care se confrunta.

Totusi, exista si persoane care profita de naivitatea celor care sunt in cautarea unui astfel de job si solicita anumite sume de bani pentru a putea primi job-ul respectiv. Acest lucru se intampla, mai ales, in cazul solicitarilor de job-uri la domiciliu.

In Romania nu exista o oferta foarte variata pentru astfel de job-uri. Avand in vedere situatia actuala a pietei, foarte multe persoane au decis sa-si sacrifice viata de familie pentru a gasi un al doilea job care sa le permita sa faca fata cheltuielilor.Mai multe despre "Al doilea job":

Cum cream un portofoliu

Cum cream un portofoliu

Portofoliul va ajuta sa va prezentati realizarile. Portofoliul este folosit cel mai des in domeniul artei, in grafica, fotografie, etc.

» Citeste tot articolul

Cum negociezi cu tehnica?

Cum negociezi cu tehnica?

Tacticile de negociere prezentate mai jos sunt doar o trecere sumara in revista a tehnicilor ce pot fi folosite intr-o negociere. Sunt repere.

» Citeste tot articolul

Solutii pentru un job nou

Solutii pentru un job nou

Venim in ajutorul vostru cu sfaturi pentru a putea face fata provocarilor cu care o sa va confruntati in demersul vostru pentru a gasi un nou loc de munca.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania