Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » CV-ul: un document multifunctional

CV-ul: un document multifunctional

CV-ul: un document multifunctional

CV-ul: un document multifunctional

Carte de vizita, document de promovare, principalul document din dosarul de candidatura, CV-ul este una dintre pietrele de temelie ale procesului de recrutare.


Ca raspuns la o oferta de munca, CV-ul este retinut inca de la prima vedere si reprezinta biletul vostru pentru primul interviu. Este foarte important sa va concentrati pe caracteristicile CV-ului in fiecare etapa a procesului de recrutare.

Principalul scop al CV-ului este de a demonstra angajatorului ceea ce ati reusit pana in prezent pe plan profesional si care au fost calitatile si competentele care au permis realizarea acestor actiuni. Scopul CV-ului este sa convinga repede angajatorul. Clar si concis, coerent si adaptat proiectului profesional, usor de citit, CV-ul trebuie sa starnesca interesul potentialului angajator inca de la prima lectura.

Brosura de prezentare

Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa prezentati tot, ci trebuie sa selectati realizarile cele mai importante din cariera voastra in functie de aptitudinile cautate pentru job-ul pentru care vreti sa aplicati. Citind pentru prima data CV-ul vostru, angajatorul va cauta, inainte de toate, sa verifice daca experienta profesionala, competentele, pregatirea sau orasul in care locuiti corespund cu job-ul propus.

Dar, inainte de a convinge angajatorul, CV-ul vostru trebuie sa corespunda si din punct de vedere al aplicatiilor online. In consecinta, pentru a trece de aceasta bariera, trebuie verificata existenta cuvintelor cheie in continutul CV-ului.

Suport in timpul interviului

Ati fost selectat pentru a participa la un interviu de angajare? Atunci CV-ul vostru si-a indeplinit primul scop. Cu toate acestea misiunea CV-ului nu se va termina aici. In timpul interviului angajatorul va utiliza CV-ul pentru a pune intrebari cu privire la trecutul vostru si pentru a identifica posibile puncte forte sau slabe. Atunci cand redactati CV-ul, trebuie sa luati in considerare impactul pe care acele informatii il vor avea in timpul interviului de angajare.

Punand accent in CV pe anumite elemente ale carierei voastre, veti reusi in timpul interviului sa orientati discutia spre acele aceste aspecte pe care doriti sa le evidentiati.

CV-ul trebuie sa fie imaginea voastra si trebuie sa-l ajute pe angajator sa-si aminteasca de voi!Mai multe despre "CV-ul: un document multifunctional":

Cum redactam un CV entry level

Cum redactam un CV entry level

Aflati care sunt elementele pe care trebuie sa puneti accent in CV atunci cand doriti sa candidati pentru o pozitie entry level.

» Citeste tot articolul

Ce verificam inainte de trimiterea CV-ului?

Ce verificam inainte de trimiterea CV-ului?

Va prezentam cele mai importante elemente de verificat inainte de a trimite CV-ul angajatorului.

» Citeste tot articolul

Tehnici pentru a scurta CV-ul

Tehnici pentru a scurta CV-ul

Prezentarea CV-ului pe o singura pagina vi se pare un lucru imposibil? Este nevoie de timp si exercitiu pentru a reusi acest lucru.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania