Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Unde iesim? » Petrecere Assystem la Sibiu

Petrecere Assystem la Sibiu

Assystem te provoaca!

Assystem Romania te invita la marea petrecere organizata pentru agentia sa din Sibiu.

ASSYSTEM Romania, filiala unuia dintre cele mai mari grupuri de servicii in inginerie - Grupul ASSYSTEM, este implantata in 4 orase: Bucuresti, Pitesti, Constanta si Sibiu. Avand in prezent aproximativ 300 de angajati, ASSYSTEM Romania continua recrutarile.

Astfel, toate persoanele care vor sa faca cunostinta si sa se alature echipei Assystem, sunt invitate la o petrecere care se anunta incendiara. Acest eveniment unic in Sibiu, se va desfasura in Club UP TOWN (str. Emil Cioran, nr. 1-3 - deasupra Casei de Cultura a Sindicatelor), joi, 10 aprilie, incepand cu ora 21:30.

Persoanele care vor veni in clubul UPTOWN, la petrecerea Assystem, cu CV-ul completat, vor avea parte de intrare si bauturi gratuite, multe cadouri, surprize, de distractie… si vor face cunostinta cu un invitat special, faimosul jucator de rugby Éric Champ, care nu este pentru prima data in Romania dar, se pare ca s-a indragostit de tara noastra.

Cu ocazia acestei petreceri, Compania Assystem va da si startul concursului pe internet - Assystem te provoaca!. Castigatorii acestui concurs vor primi numeroase cadouri consistente.

Un eveniment organizat de Ellipse Marketing.

daca aduci acest flyer completat sau cv-ul tau, beneficiezi de intrare si cocktailuri gratuite, cadouri, distractie si multe surprize:

cv-assystemMai multe despre "Petrecere Assystem la Sibiu":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania