Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Scoli de vara » De ce o scoala de vara?

De ce o scoala de vara?

De ce o scoala de vara?

De ce o scoala de vara?

Ce motive ati avea sa optati pentru o scoala de vara si cum sa alegeti un astfel de program.

Desi in straintate este o practica de mult timp apreciata si promovata, in Romania de putin timp au inceput sa fie aduse in atentia studentilor scolile de vara pentru ca acestia sa inteleaga ce inseamna o scoala de vara.

Motivele pentru care scolile de vara sunt atat de apreciate sunt simple: ofera posibilitatea de abordare a domeniului care va intereseaza prin cursurile pe care le ofera si, in plus, exista sansa reala de a veni in contact cu persoane de succes din aria de interes.

Daca optati pentru o scoala de vara in strainatate, atunci cu atat mai mult beneficiile se vor simti prin largirea orizonturilor chiar intr-o perioada destul de scurta.
Va prezentam cateva avantaje de care sa tineti cont atunci cand evaluati posibilitatea de a participa la o scoala de vara:

  • Imbinati perfect utilul cu placutul
  • Descoperiti noi oportunitati si noi lucruri care sa va trezeasca interesul
  • Costurile sunt impartite cu organizatorii
  • Oportunitati de networking
  • Activitati bune de pus in CV
  • Cunoasteti modul de abordare al acestor programe in strainatate

Alegerea unei scoli de vara este de asemenea un proces care necesita documentare si evaluare a celor mai bune oportunitati. Un prim criteriu va fi pretul care poate ajunge la mii de euro, depinzand de locatia aleasa.
Un alt criteriu va fi calitatea informatiei care se anunta in cadrul scolii de vara. Pentru asta cu siguranta veti putea accesa forumuri de discutii de unde sa aflati mai multe detalii despre editiile anterioare ale respectivei scoli de vara. In functie de cat timp veti petrece documentandu-va asupra scolilor de vara care vi se par interesante veti stii la ce sa va asteptati cand veti participa in cadrul acestora.

Mult succes in alegerea scolii de vara cea mai potrivita pentru voi!Mai multe despre "De ce o scoala de vara?":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

De ce o scoala de vara?


InapoiSus
 

Va recomandam: De ce o scoala de vara?

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania