Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Scoli de vara » Ce inseamna scolile de vara?

Ce inseamna scolile de vara?

Ce inseamna scolile de vara?

Ce inseamna scolile de vara?

Cititi in acest articol ce inseamna o scoala de vara si decideti daca doriti sa urmati acest gen de cursuri.

O modalitate foarte buna de a folosi cat mai constructiv timpul din vacanta sau din concediu este participarea la scoli de vara. Gasiti mai jos cateva trasaturi specifice acestui tip de cursuri:

  • Scolile de vara sunt proiecte care se adreseaza studentilor, constand in cursuri sustinute de persoane reprezentative pentru un anumit domeniu de studiu.
  • Structura scolilor de vara este asemanatoare unui curs universitar – curs, seminar si eventual o bibliografie care este trimisa anterior participantilor.
  • In general, sunt axate pe un subiect specific.
  • Daca sunt organizate de centre culturale sau universitati, scolile de vara pot oferi credite transferabile la universitatea unde acestia studiaza (incepand de la 2 pana la 6 credite).
  • Finantatorii scolilor de vara sunt fie universitati, fie diferite companii care doresc sa sprijijne studentii in actiunile lor de CSR.
  • Scolile de vara in strainatate sunt un foarte bun exercitiu pentru a va familiariza cu modul de desfasurare a cursurilor in afara granitelor tarii.
  • Pe parcursul unei scoli de vara exista oportunitati excelente pentru networking si familiarizare cu persoane din domeniul vostru de interes.
  • Majoritatea scolilor de vara sunt contra cost insa, au inceput sa apara la noi in tara si astfel de scoli de vara in cadrul carora participarea este gratuita.

Acum dupa ce v-ati facut o idee asupra scolilor de vara, puteti sa optati pentru astfel de cursuri in timpul vostru liber.Mai multe despre "Ce inseamna scolile de vara?":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Ce inseamna scolile de vara?


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania