Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Scoli de vara » Scoala de vara IP Workshop 2011

Scoala de vara IP Workshop 2011

Scoala de vara IP Workshop 2011

Scoala de vara IP Workshop 2011

A V-a editie a scolii de vara IP Workshop va avea loc la Grupul Scolar Economic Administrativ si de Servicii din Calimanesti, judetul Valcea, in perioada 28 iulie – 10 august.

Acest eveniment este adresat tuturor studentilor din romania pasionati de IT, cat si elevilor de liceu cu aceeasi pasiune. Pentru a participa la scoala de vara, trebuie sa va inscrieti la un singur curs. Aceasta restrictie este impusa deoarece cursurile se vor desfasura in paralel.

Participarea la scoala de vara IP Workshop se face in urma achitarii unei taxe. Taxa include cazarea, masa si excursiile.

Taxa de participare este de 650 de RON, cu mentiunea ca cei care se inscriu si platesc pana pe 1 iulie beneficiaza de o reducere de 50 de RON. Elevii liceului la care are loc evenimentul au gratuitate.

Cadrele didactice care vor sa participe vor plati o taxa de 400 RON, cu reducere de 50 RON daca se inscriu si platesc pana pe 1 iulie. Persoanele din Calimanesti, care nu au nevoie de cazare si masa vor plati o taxa de 100 lei.

Inscrierile se fac pana pe 10 iulie. Totusi, pana pe 20 iulie se mai pot face inscrieri, dar cu plata unei suprataxe. Dupa 20 iulie nu se mai pot face inscrieri si plati.

Perioada de desfasurare: 28 Iulie - 10 August 2011

Locatie: Calimanesti, judetul Valcea

Mai multe informatii puteti gasi aici.Mai multe despre "Scoala de vara IP Workshop 2011":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania