Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Scoli de vara » Scoala de vara Force 2010

Scoala de vara Force 2010

Scoala de vara Force 2010

Scoala de vara Force 2010

FORCE este o Scoala de Vara organizata de ASER, ce se afla la a doua editie si reuneste in fiecare an 20 de elevi de liceu din toate colturile tarii.


Scoala de vara Force 2010 se va desfasura pe parcursul a 10 zile, in care aveti pregatit un program interactiv care imbina activitati educative si creative (seminarii, traininguri, ateliere de lucru pe diverse teme) cu activitati sportive, distractive si de team-building. Iar pentru ca totul sa fie mai interesant, va sunt pregatite si cateva surprize.

In fiecare zi se vor discuta teme diferite iar activitatile vor fi sustinute de profesionisti in domeniu, care va vor indruma in drumul vostru de formare personala si profesionala.

Pentru toate acestea a fost ales un loc special, cat mai aproape de natura: Vila Olga, Sarata Monteoru, judetul Buzau. Toate facilitatile de cazare si masa sunt gratuite, asa ca ceea ce ramane de facut pentru voi este sa completati cat mai repede formularul de inscriere si sa-l trimiteti pana pe 1 Iulie 2010.

Participand la Scoala de Vara FORCE veti avea ocazia sa va distrati, sa invatati lucruri noi si interesante, sa cunoasteti persoane pline de viata, sa legati prietenii minunate si sa adunati o multime de amintiri de neuitat. In acelasi timp veti avea si ocazia sa cunoasteti participantii FORCE 2009 si sa deveniti ulterior membru al Comunitatii FORCE.Mai multe despre "Scoala de vara Force 2010":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania