Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Scoli de vara » Scoala de vara 2010 la Bruxelles si Viena

Scoala de vara 2010 la Bruxelles si Viena

Scoala de vara 2010 la Bruxelles si Viena

Scoala de vara 2010 la Bruxelles si Viena

Institutul de Studii Europene din cadrul Universitatii Vrije din Bruxelles ofera un program pentru o scoala de vara pe tema “European decision-making process”.

Acesta scoala de vara isi va desfasura activitatea astfel: o saptamana la Bruxelles si o saptamana la Diplomatic Academy din Viena, in colaborare cu Universitatea din Viena. Scoala de vara se va incheia cu un exercitiu de simulare care va implica toti participantii.

Aceasta scoala de vara va avea loc in perioada 5 – 16 iulie 2010, iar aici partea teoretica a procesului de luare de decizii va fi pusa in practica. Studentii vor beneficia de o pregatire teoretica dar si de vizite la Comisia Europeana, la Parlamentul European si la Consiliul Europei.

Taxa de participare este:

- 895 de euro pentru studentii din tari membre UE;
- 1350 de euro pentru studenti din alte tari;
- 1980 de euro pentru orice persoana care si-a finalizat studiile inainte de 2009.

Aceste taxe includ mesele zilnice de la Bruxelles si Viena, cheltuielile de transport de la Bruxelles catre Vienna si vizitele de studiu.

Sunt vizati mai ales studentii care au o pregatire in politica internationala si/sau legislatie europeana.

Termenul limita este 15 aprilie 2010.

Participarea la aceasta scoala de vara se limiteaza la 35 de studenti. Cei care vor fi acceptati vor fi anuntati pana la 3 mai 2010 printr-o confirmare pe mail.Mai multe despre "Scoala de vara 2010 la Bruxelles si Viena":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania