Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Scoli de vara » Discover USA – California 2011

Discover USA – California 2011

Discover USA – California 2011

Discover USA – California 2011

Scoala de vara "Discover USA- California" include o mare varietate de activitati sportiv-recreative, care se desfasoara in incinta campusului sau in orasele Los Angeles, respectiv San Francisco.


Shakespeare School organizeaza scoala de vara "Discover USA- California" (San Francisco + Los Angeles) pentru tineri intre 15-25 ani. Programul se desfasoara in colaborare cu CES Embassy, centru de limbi straine acreditat de British Council si English UK, cu filiale in toata lumea.

Programul “Discover USA: California”- San Francisco si Los Angeles: prima saptamana se desfasoara in Los Angeles, la Universitatea Woodbury, ce pune la dispozitie un campus situat intr-o zona centrala a orasului Los Angeles, cu acces facil la toate atractiile (Hollywood, studiourile de film Universal Studios). Pentru ca experienta californiana sa fie completa, a doua saptamana a programului de vara se va desfasura in San Francisco, cunoscut nu doar pentru frumusetea si istoria sa, cat si pentru faptul ca este centrul financiar al Coastei de Vest!

Perioada de desfasurare: 1 saptamana Los Angeles (24-31 iulie) si 1 saptamana San Francisco (31 iulie-7 august)

Mai multe informatii puteti gasi aici.Mai multe despre "Discover USA – California 2011":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania