Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Reduceri - Promotii » Credite pentru studenti

Credite pentru studenti

Credite pentru studenti

Credite pentru studenti

Piata de credite din Romania ofera studentilor conditii mai lejere pentru a accesa creditele adresate lor. Cititi mai multe despre creditele pentru studenti in articolul nostru.

O solutie pentru cheltuielile pe care le presupune studentia si studiile universitare pot fi creditele pentru studenti. Desi nu sunt o solutie foarte comoda deoarece presupun un angajament pe termen destul de lung, reprezinta o optiune pe care o aveti la dispozitie si pe care daca doriti sa o accesati trebuie sa va documentati din timp.

Conditii:
Pentru a putea accesa un credit pentru studenti trebuie sa faceti dovada ca sunteti studenti si ca aveti un venit, bursa sau salariu. In cazul in care nu aveti niciun venit este posibil ca o ruda de gradul intai sa ia imprumutul in numele vostru. Creditul poate fi garantat cu depozite bancare sau printr-un girant care poate fi si din afara orasului in care studiati.

Unele banci va ofera posibilitatea de a beneficia de o perioada de gratie de un an sau doi pentru creditele pentru studenti, iar dupa absolvirea facultatii va angajati si incepeti sa va platiti creditul.

Pe langa bancile care va pun la dispozitie credite pentru studenti mai aveti si optiunea oferita de agentia de credite pentru studenti care din luna octombrie 2009 va fi disponibila pentru voi.

Creditele pentru studenti sunt disponibile si pentru studii postuniversitare, pentru MBA-uri, pentru programe Work and Travel sau pentru doctorate.

In cazul in care planuiti sa accesati credite pentru studenti incepeti documentarea in acest sens din timp si fiti foarte atenti la conditiile pe care le impun bancile atat inaintea semnarii contractelor cat si dupa ce acest lucru s-a produs.Mai multe despre "Credite pentru studenti":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Credite pentru studenti


InapoiSus
 

Va recomandam: Credite pentru studenti

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania