Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Reduceri - Promotii » Ajutor pentru studenti

Ajutor pentru studenti

Ajutor pentru studenti

Ajutor pentru studenti

Sunteti studenti? Aveti nevoie de ajutorul dedicat celor ca voi? Aflati in urmatoarele randuri care sunt sursele pentru ajutorul pentru studenti.

Un prim ajutor il consituie bursele sociale si de merit pe care le ofera facultatile la care sunteti studenti. Bursele de merit sunt o sursa de venit pe care tinerii o vaneaza pe parcursul anilor studentiei. Desi nu sunt nici pe de parte un ajutor suficient totusi, aceste burse va pot oferi un oarecare sprijin financiar.

O alta sursa de ajutor pentru studenti o reprezinta creditele pentru studenti disponibile pe piata din Romania. Puteti accesa aceste credite daca aveti grija sa va incadrati in criteriile pe care acestea le impun.
Reducerile oferite studentilor pentru foarte multe produse si servicii reprezinta tot un ajutor pentru studenti de a-i incuraja sa participe la cat mai multe activitati si sa aiba acces la mai multe produse.

Tot un tip de ajutor pentru studenti pot fi considerate si internshipurile platite oferite de multinationale.  Un ajutor pentru studenti care ofera avantaje multiple il reprezinta programele tip Work and Travel si bursele de studiu. Pe langa ajutorul financiar pe care il ofera, cel mai important ajutor pentru studenti in cadrul acestor programe este cel legat de posibilitatea de a imbina lucrurile utile cu cele foarte placute de tineri: calatoriile. Ajutor pentru studenti in ceea ce priveste experienta si studiile de care pot beneficia si un alt ajutor pentru studenti in ceea ce privesc cheltuielile pe care le presupun astfel de programe.

De asemenea, de ceva timp sunt prezente si pe piata din Romania fundatii care sprijina tinerii in proiectele de studiu pe care le au. Este recomandat sa consultati si acest tip de ajutor pentru studenti.

Profitati de cat mai multe ajutoare pentru studenti care vi se ofera si va veti bucura din plin de viata de student!

 Mai multe despre "Ajutor pentru studenti":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Ajutor pentru studenti


InapoiSus
 

Va recomandam: Ajutor pentru studenti

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania