Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Reduceri - Promotii » Cardul EURO<26 STUDENT

Cardul EURO<26 STUDENT

Cardul EURO<26 STUDENT

Cardul EURO<26 STUDENT

Cardul EURO<26 este un card destinat tinerilor cu varsta cuprinsa intre 14 si 26 ani, oferindu-le reduceri si facilitati in domeniile lor de interes.


Cardul Euro<26 STUDENT este un document european de recunoastere a statutului de student la nivel international. Este acceptat ca ID CARD in numeroase universitati din tara. In plus, este unicul ID-Card European Student recunoscut de Consiliul Europei si sprijinit de Comisia Europeana.

Cardul contine o asigurare medicala de calatorie, obligatorie pentru iesirea din tara. Asigurarea, oferita de ASITRANS, este valabila timp de 1 an de zile, indiferent de numarul de iesiri din tara al posesorului.

Cardul Euro<26 ofera in Romania peste 1000 de reduceri, si in Europa peste 300 000 de reduceri in domeniul culturii (teatre, muzee, librarii), educatiei, transportului, cazarilor, serviciilor, distractiei.

Pentru a afla mai multe informatii despre reducerile din Romania dar si din Europa, click aici.

 


 

 Mai multe despre "Cardul EURO<26 STUDENT":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Cardul EURO<26 STUDENT


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania