Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Reduceri - Promotii » Agentia de Credite pentru Studenti

Agentia de Credite pentru Studenti

Agentia de Credite pentru Studenti

Agentia de Credite pentru Studenti

In sprijinul studentilor, Agentia de Credite pentru Studenti, va acorda credite destinate studiilor si pentru alte cheltuieli legate de desfasurarea studiilor, inclusiv chirii.Agentia de Credite pentru Studentii din institutiile de invatamant superior de stat si particular acreditate va oferi credite studentilor care urmeaza studii universitare de licenta si studii universitare de masterat la zi.

Agentia de Credite pentru Studenti este infiintata pentru a respecta angajamentele Romaniei asumate prin programul de guvernare cu privire la integrarea in Uniunea Europeana si pentru diversificarea surselor de finantare a institutiilor de invatamantul superior de stat si particular acreditat.

Suma imprumutata de studenti urmeaza sa fie returnata dupa absolvire, in momentul gasirii unui loc de munca. Existenta unei perioade de gratie atat de mari este diferenta semnificativa intre creditele acordate de banci studentilor si cele acordate de Agentia de Credite pentru Studenti.

Numarul maxim de posturi aprobat pentru Agentia de Credite pentru Studentii este de 30, in limita acestui numar, institutia putand infiinta filiale fara personalitate juridica in centrele universitare, aprobate prin ordin al ministrului Educatiei.

Potrivit secretarului de stat pentru invatamantul superior din Ministerul Educatiei, creditele acordate de Agentia de Credite pentru Studenti vor fi disponibile din octombrie al acestui an, mai exact de la 1 octombrie 2009.
Mai multe despre "Agentia de Credite pentru Studenti":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Agentia de Credite pentru Studenti


InapoiSus
 

Va recomandam: Agentia de Credite pentru Studenti

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania