Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Burse » Burse europene » Bursele de cercetare NEC 2012-2013

Bursele de cercetare NEC 2012-2013

Bursele de cercetare NEC 2012-2013

Bursele de cercetare NEC 2012-2013

New Europe College (NEC) anunta concursul anual pentru bursele de cercetare NEC 2012-2013 pentru universitari/cercetatori romani din domeniile stiintelor umaniste, sociale si economice.

Conditii inscriere bursele de cercetare NEC 2012-2013:

- Candidatul pentru trebuie sa fie inscris la doctorat, intr-un stadiu avansat al cercetarii sau sa aiba titlul de doctor.
- Se va acorda prioritate candidatilor sub 40 de ani.
- Nu sunt eligibili candidatii care au mai beneficiat de burse NEC si candidatii care beneficiaza de o alta bursa in perioada 1 octombrie 2012 – 31 iulie 2013.
-
O foarte buna cunoastere a cel putin doua din limbile straine de circulatie internationala. O buna cunoastere a limbii engleze este dezirabila.

Prin profilul sau, NEC pune accentul pe dezbaterile inter si transdisciplinare. Se incurajeaza proiectele care permit aceasta deschidere, fara a pierde din rigoarea disciplinara.

Bursa se acorda pentru un an academic (10 luni). Programul bursierilor presupune prezenta obligatorie in Bucuresti cel putin o data pe saptamana timp de 9 luni. In intervalul de 10 luni, bursierii vor beneficia de un stagiu de cercetare intr-unul din marile centre universitare/de cercetare din strainatate. La sfarsitul bursei, bursierii vor preda un studiu care reprezinta rezultatul cercetarii lor. Studiile vor fi incluse intr-o publicatie NEC. Valoarea bursei lunare (acordata pe durata a 9 luni) este echivalentul in RON a 600 EURO (neimpozabili), la care se adauga 2.600 EURO pentru stagiul de cercetare in strainatate.

Formularul de participare la concurs, instructiunile de completare si alte informatii privind New Europe College pot fi obtinute de aici. Dosarele de candidatura vor fi trimise numai in format electronic cu subiectul: „Burse NEC”.

Termenul limita de primire a dosarului de candidatura este 12 decembrie 2011.

Nu vor fi luate in considerare candidaturile incomplete sau cele primite dupa aceasta data.

Rezultatele preselectiei vor fi anuntate candidatilor prin e-mail la inceputul lunii martie. Candidatii selectati vor fi invitati la un interviu, care va avea loc la New Europe College in zilele de 29 – 31 martie 2012.Mai multe despre "Bursele de cercetare NEC 2012-2013":

Burse ASE

Burse ASE

Gasiti aici bursele care sunt disponibile in cadrul ASE

» Citeste tot articolul

Burse Universitatea Bucuresti

Burse Universitatea Bucuresti

Gasiti aici toate bursele disponibile in cadrul Universitatii Bucuresti.

» Citeste tot articolul

Burse Guvernul Francez

Burse Guvernul Francez

In perioada 2009-2010 sunt oferite, de catre Ambasada Frantei, burse de studiu tuturor cetatenilor romani care isi doresc sa se specializeze in Franta.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania