Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Hai in pauza! » Authors@Google

Authors@Google

Authors@Google

Authors@Google

Va prezentam cateva dintre discursurile filmate in cadrul programului "Authors@Google" deoarece va vor ajuta sa va puneti la curent cu ultimele descoperiri in domenii diverse si, in plus, cu siguranta va vor expune unor idei noi si va vor ajuta sa va largiti perspectivele.


Programul "Authors@Google", initiat de firma americana, aduce in prim plan autori din toate domeniile impreuna cu cele mai recente lucrari ale lor. Sub forma unor prezentari care au loc in diferitele sedii ale Google autorii invitati abordeaza subiecte variate de la literatura, analiza politica la descoperiri stiintifice recente, psihologie, sociologie si chiar memorii personale.
In cadrul acestui program au avut ocazia sa sustina discursuri o mare parte a candidatilor la presedintia Statelor Unite in perioada campaniei electorale. Un nume mare, cunoscut si in Romania prin lucrarea sa „Diplomatia”, este Henry Kissinger care vine sa isi impartaseasca din vasta experienta acumulata in domeniul politic. O parte dintre prezentari au forma unor discutii intre Eric Schimdt, directorul Google, si autorii invitati.
Va prezentam cateva dintre discursurile filmate in cadrul programului deoarece va vor ajuta sa va puneti la curent cu ultimele descoperiri in domenii diverse si, in plus, cu siguranta va vor expune unor idei noi si va vor ajuta sa va largiti perspectivele.


Aflati mai multe:

Cine este orasul tau?

Cine este orasul tau?

Un autor de succes american dezvaluie inca o dimensiune de care trebuie sa tinem cont pentru a ne putea dezvolta la potential maxim.

Mai multe despre Cine este orasul tau?
Discutie cu Henry Kissinger

Discutie cu Henry Kissinger

Uneori si un simplu interviu poate fi revelator daca participa persoanele potrivite

Mai multe despre Discutie cu Henry Kissinger
Bun vs.rau

Bun vs.rau

Limita dintre bine si rau este extrem de fina si nu exista exceptii atunci cand vine vorba de usurinta cu care aceasta este depasita.

Mai multe despre Bun vs.rau
Elementele ascunse ale discursului politic

Elementele ascunse ale discursului politic

Este deja un truism faptul ca politica se bazeaza pe manipulare insa modul in care se face aceasta manipulare evolueaza in mod constant si poate fi foarte utila descoperirea 'noilor metode'

Mai multe despre Elementele ascunse ale discursului politic
Paradoxul timpului

Paradoxul timpului

Timpul este principalul elemenent de referinta in viata umana. Modurile in care percepem si ne rapotam la axa temporala sunt elemente definitorii pentru fiecare dintre noi.

Mai multe despre Paradoxul timpului
Leadership-ul si sexele

Leadership-ul si sexele

Din punct de vedere mental, Barbatii sunt diferiti de Femei. Nu este un cliseu, este o realitate demonstrata stiintific.

Mai multe despre Leadership-ul si sexele


Mai multe despre "Authors@Google":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Pagina: 1
InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania