Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Hai in pauza! » Aplicatii pentru iPhone

Aplicatii pentru iPhone

Aplicatii pentru iPhone

Aplicatii pentru iPhone

Piata de aplicatii iPhone dicteaza noul trend in marketingul comercial.

De ce este iPhone cel mai interactiv telefon mobil? Cu siguranta si datorita posibilitatii de a-l personaliza cu aplicatii iPhone dintre cele mai diverse.

App Store a devenit unul dintre cele mai accesate portaluri web, iar comercializarea de aplicatii iPhone a adus castiguri importante dezvoltatorilor de software. Cele mai descarcate aplicatii iPhone sunt cele pentru retele sociale, instant messenger, jocuri si aplicatii practice.

Dupa modelul "daca nu esti pe Internet, nu existi", noul trend "daca nu esti pe iPhone, nu existi" da de lucru tuturor companiilor comerciale si nu numai. Astfel, companiile mari au dezvoltat deja aplicatii iPhone pentru utilizatori, fie ca este vorba de aplicatii care faciliteaza accesul online pe site sau aplicatii interactive, cum sunt cele pentru cumparaturi online in supermarketuri.

Desi majoritatea utilizatorilor folosesc aplicatii iPhone pentru divertisment, dezvoltatorii de software au inceput sa se axeze si pe crearea unor aplicatii iPhone utile si chiar necesare la serviciu, mai ales in mediul informatic.

Avand in vedere ca noile tendinte care se contureaza pe piata aplicatiilor pentru iPhone sunt catre dezvoltarea aplicatiilor de afaceri si cele profesionale, nu este de mirare ca firmele doresc sa investeasca in crearea unei astfel de aplicatii personalizate, care sa atraga cat mai multi utilizatori, si deci clienti.Mai multe despre "Aplicatii pentru iPhone":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Aplicatii pentru iPhone


InapoiSus
 

Va recomandam: Aplicatii pentru iPhone

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania