Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Universitati » Invatamant on-line sau ID?

Invatamant on-line sau ID?

Invatamant on-line sau ID?

Invatamant on-line sau ID?

Forme de invatamant folosite, in principal, in cazul studiilor postuniversitare, invatamantul on-line si ID, se bazeaza, in principal, pe persoane ocupate, dar care vor sa-si imbunatateasca pregatirea.

Particularitatile invatamantului on-line

Pentru invatamantul on-line fiecare cursant primeste un cont si o parola cu care are acces la cursuri si seminarii. Sistemul folosit este unul dinamic, modern si interactiv, caracteristici care recomanda masteratul on-line ca fiind unul eficient si de calitate.

Sistemul de invatamant on-line este conceput in asa fel incat sa permita studentilor sa interactioneze cu profesorii si ceilalti studenti. Se ofera posibilitatea alegerii intervalelor orare si a locului de unde cursantul participa si se permite accesul on-line la mai multe surse de informatii.

Cursurile se tin pe internet, prezenta intr-o anume locatie nefiind necesara. Astfel, daca sunteti o persoana ocupata, invatamantul on-line este solutia ideala din acest punct de vedere. Suportul cursurilor este in format electronic asa ca, daca doriti, le puteti salva in calculator fara a mai fi nevoie sa le scoateti la imprimanta.

Invatamantul on-line vine in sprijinul celor care nu au un centru universitar in orasul in care locuiesc, sau in al celor care cauta o specializare anume. Totusi, oricat de bine pus la punct este sistemul invatamantului on-line, comunicarea nu poate fi la fel de eficienta ca cea verbala.

Particularitatile invatamantului la distanta

Motivele pentru care studentii aleg astazi o forma de invatamant la distanta sunt variate: incepand de la faptul ca nu au obtinut un loc la buget, considera ca facultatile particulare sunt mai dotate sau pentru simplu motiv ca isi permit financiar sa opteze pentru cursuri care nu se regasesc intotdeauna in grila scolara a invatamantului de stat.

Invatamantul la distanta se adreseaza unor categorii sociale si grupe de varsta mai largi decat cel traditional. Statistic, beneficiarii invatamantului la distanta sunt mai in varsta decat cei ai invatamantului traditional. Fiind vorba de un mod de lucru mai independent, el presupune o motivatie mai clara si existenta unui set de deprinderi. Totodata, din zona universitara, invatamantul la distanta cuprinde tot mai mult si invatamantul postuniversitar.Mai multe despre "Invatamant on-line sau ID?":

Universitati

Universitati

Gasiti aici informatii utile despre toate universitatile din Romania.

» Citeste tot articolul

Student ASE

Student ASE

Academia de Studii Economice este una dintre cele mai populare universitati din Romania. Aflati cum este sa fiti studenti ASE in urmatoarele randuri.

» Citeste tot articolul

Bucuresti

Bucuresti

Gasiti mai jos informatii despre toate universitatile din Bucuresti.

» Citeste tot articolul

Invatamant on-line sau ID?


InapoiSus
 

Va recomandam: Invatamant on-line sau ID?

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania