Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Universitati » Admitere facultate septembrie 2010

Admitere facultate septembrie 2010

Admitere facultate septembrie 2010

Admitere facultate septembrie 2010

Absolventii de liceu care nu au reusit sa se incrie la facultare in sesiunea din iulie 2010 mai au o sansa in sesiunea de admitere la facultate septembrie 2010.


Majoritatea universitatilor au scos la concurs locuri si pentru sesiunea de admitere septembrie 2010. Pentru aceste locuri pot candida tinerii care nu au reusit sa treaca cu brio de examenul de bacalaureat 2010, cei care nu au reusit in prima sesiune sa intre la facultatea dorita, pe locurile de la buget si persoane care nu reusit sa se pregateasca pentru sesiunea din iulie.

Avand in vedere ca in acest an numarul elevilor care au fost declarati admisi la examenul de bacalaureat a fost mult mai mic decat in anii precedenti, nici concurenta pentru admiterea la facultate nu a fost foarte mare. Pentru admiterea la facultate septembrie 2010 si numarul locurilor scoase la concurs este mai mare.

Admiterea la facultate septembrie 2010 va avea loc dupa ce se va sustine cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat. Totusi pentru aceasta sesiune de admitere la facultate candidatii au la dispozitie mai putine optiuni decat in prima sesiune.

Sesiunea de admitere la facultate septembrie 2010 reprezinta o sansa foarte importanta pentru multi tineri. Aceasta sesiune este foarte importanta si pentru facultati, deoarece, in acest fel, spera sa creasca numarul viitorilor studenti.



Mai multe despre "Admitere facultate septembrie 2010":

Unde iesim?

Unde iesim?

Unde iesim seara, in week-end, sau chiar in timpul zilei cand chiulim de la cursuri?

» Citeste tot articolul

Scoli de vara

Scoli de vara

Aceasta rubrica este dedicata scolilor de vara disponibile tinerilor din Romania.

» Citeste tot articolul

Bucuresti

Bucuresti

Gasiti mai jos informatii despre toate universitatile din Bucuresti.

» Citeste tot articolul

Admitere facultate septembrie 2010


InapoiSus
 

Va recomandam: Admitere facultate septembrie 2010

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania