Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Universitati » Admitere facultate 2009

Admitere facultate 2009

Admitere facultate 2009

Admitere facultate 2009

Anul scolar s-a incheiat, s-au incheiat si examenele pentru elevii din anii terminali si acum urmeaza inscrierile pentru admiterea la facultate 2009.

Examenul de Bacalaureat 2009, sesiunea de vara s-a incheiat. Pentru elevii care au trecut cu brio de examenul cel mai important din viata lor, bacalaureatul, incepe de acum nebunia pentru inscrierea la facultate si pentru unii chiar sustinerea unor noi examene.

Universitatile si-au prezentat oferta pentru admiterea la facultate 2009. Admiterea la facultate 2009 se face fie prin examen scris fie prin concurs de dosare. In functie de facultate si de specializare, examenul scris de admitere la facultate 2009 consta fie in sustinerea unui test grila, fie sinteza.

Pentru a veni in ajutorul candidatilor, unele facultati au pregatit pentru admiterea la facultate 2009 brosuri cu subiecte. Aceste brosuri pot fi achizitionate de la sediul facultatilor. De asemenea a fost publicata si brosura « Admitere Facultate 2009 » unde sunt prezentate ofertele facultatilor de stat si particulare pentru acest an.

Ministerul Educatiei si Cercetarii a dispus ca universitatile sa achizitioneze aparatura speciala de depistare a documentelor false pentru a putea verifica toate dosarele tinerilor care se vor inscrie pentru admiterea la facultate in vara anului 2009.

Pe www.recrutam.ro puteti gasi toate informatiile despre universitatile din Romania. Intrand pe paginile de internet ale universitatilor puteti gasi informatiile de care aveti nevoie pentru admiterea la facultate 2009.Mai multe despre "Admitere facultate 2009":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Admitere facultate 2009


InapoiSus
 

Va recomandam: Admitere facultate 2009

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania