Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Eveniment » 'Ziua Masteratelor' - Facultatea de Litere

'Ziua Masteratelor' - Facultatea de Litere

'Ziua Masteratelor' - Facultatea de Litere

'Ziua Masteratelor' - Facultatea de Litere

Pentru a-si informa viitorii studenti in legatura cu specializarile oferite si beneficiile de care se pot bucura, Faculatea de Litere organizeaza un eveniment.

Faculatea de Litere organizeaza 'Ziua Masteratelor' pentru a prezenta oferta de programe universitare de masterat pentru anul academic 2009-2010 in data de joi, 4 iunie 2009, orele 11.00-15.00, Sala de Consiliu.

Adresat studentilor aflati in ultimul an de studii de licenta, precum si absolventilor de 3, 4 si 5 ani de facultate, evenimentul va cuprinde prezentari detaliate ale celor 11 programe de masterat acreditate cu durata de 2 ani (plan de invatamant, conditii de admitere, acte necesare pentru inscriere, dinamica stiintifica si culturala).

Programele de masterat ale Facultatii de Litere vizeaza patru domenii stiintifice : filologie (Studii Literare Romanesti, Studii Avansate in Lingvistica, Teoria Literaturii si Literatura Comparata, Teoria si Practica Editarii, Didactici ale Disciplinelor Filologice), studii culturale (Etnologie, Antropologie Culturala si Folclor, Cultura si Politica in Context European si International, Cultura si Civilizatie Ebraica), stiintele comunicarii (Modele de Comunicare si Relatii Publice, Consultanta si Expertiza in Publicitate, Gestionarea Informatiei in Societatea Contemporana).

Oferta Facultatii de Litere include masterate didactice si de cercetare, care asigura o pregatire de inalt nivel academic, dublata de formare de specialitate prin stagii de practica.

Studentii au posibilitatea, pe parcursul celor doi ani, sa participe la activitati stiintifice si culturale, sa candideze pentru burse in strainatate prin acorduri interuniversitare si sa obtina o calificare superioara care poate fi valorificata in timpul studiilor si dupa absolvire pe piata muncii.

Informatii suplimentare sunt disponibile pe site-ul facultatii sau la persoana de contact Moise Raluca rmoise@ulb.ac.be 0721985429 sau la secretariatul Facultatii.Mai multe despre "'Ziua Masteratelor' - Facultatea de Litere":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania