Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Eveniment » Stagiu platit la NATO

Stagiu platit la NATO

Stagiu platit la NATO

Stagiu platit la NATO

Daca va intereseaza un stagiu de practica in strainatate, aveti ocazia de a profita de o ocazie unica: un stagiu platit la NATO!

Sediul central NATO organizeaza un program de stagii platite, oferind astfel studentilor si abolventilor sansa unica de a lucra la Bruxelles, acolo unde se afla acest sediu central.

Stagiarii vor avea ocazia de a vedea din interior cum functioneaza o organizatie internationala, experienta ce va cantari mult in CV-ul lor.

Stagiile sunt oferite pe urmatoarele domenii: politica si planuri de aparare, management executiv, Biroul de Securitate al NATO, operatiuni, probleme politice, politica de securitate, diplomatie.

Plata: stagiarii primesc o suma forfetara lunara de 800 de euro. Salariul nu este scutit de impozitare.

Criterii de eligibilitate

Vor fi selectati studentii sau cei care au absolvit de 1 an de zile si care:

- au peste 21 de ani in momentul efectuarii stagiului (in vederea asigurarii)
- sunt dintr-un stat membru NATO
-
au completat cel putin doi ani de studii universitare sau echivalentul acestora
- au cunostinte de nivel profesionist intr-una din limbile oficiale ale NATO (engleza si franceza)
-
stagiarilor li se solicita sa aiba asigurare medicala si sa se ocupe singuri de formalitatile necesare pentru a sta in Belgia.

Toti stagiarii trebuie sa aiba avizul de securitate din partea autoritatilor nationale, inainte de a lucra la NATO. Pentru a aplica, trebuie sa trimiteti in primul rand pe cale electronica un formular completat online, un CV si o scrisoare de intentie!

Data limita: 4 iunie 2010

Pentru mai multe detalii legate de programul de stagii la NATO si informatii suplimentare despre modalitatea de aplicare, intra aici.Mai multe despre "Stagiu platit la NATO":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania