Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Eveniment » RIUF 2011

RIUF 2011

RIUF 2011

RIUF 2011

ROMANIAN INTERNATIONAL UNIVERSITY FAIR - RIUF este cel mai mare eveniment educational din Romania si Estul Europei. Anual, peste 100 de institutii educationale, din peste 20 de tari, vin sa interactioneze direct cu tinerii romani interesati de studii internationale.

ROMANIAN INTERNATIONAL UNIVERSITY FAIR se adreseaza tuturor. Fie ca sunteti elev de liceu sau student, tanar profesionist, parinte ori profesor, director educational, decan, rector, functionar guvernamental, RIUF are ceva sa va ofere. De peste 6 ani, RIUF ofera un contact direct intre lumea academica romana si universul academic international, reunind peste 50 de institutii internationale din mai mult de 15 tari.

La RIUF va puteti informa cu privire la:

- sursele de finantare disponibile in diferitele tari prezente la targ,
- invatamantul finantat de stat din Danemarca sau Marea Britanie si oportunitatile din alte tari,
- modurile de finantare prezente in tara,
- etc.

De asemenea, in cadrul evenimentului RIUF puteti sa obtineti informatii relevante pentru accesul la programele internationale de master si MBA. Astfel aveti posibilitatea sa stati de vorba cu reprezentanti ai institutiilor expozante si alti tineri romani, studenti si absolventi ai programelor postuniversitare internationale, care va pot impartasi din experienta lor in procesul de aplicare si studiu. Tot aici puteti afla despre sursele de finantare si pasii de parcurs in procesul de aplicare.

Targul de toamna RIUF 2011 se va desfasura in 2 locatii:

RIUF Bucuresti: 22-23 octombrie, Sala Palatului
RIUF Cluj Napoca: 25 octombrie, Casa de Cultura a StudentilorMai multe despre "RIUF 2011":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania