Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Eveniment » Proud to feel!

Proud to feel!

Proud to feel - vino sa faci parte din povestea Proud 6!

Proud to feel!

Proud 6 este un eveniment adresat studentilor in anii II, III si masteranzilor si isi propune sa le ofere acestora ocazia de a afla de la cei mai cunoscuti specialisti in domeniu ce inseamna marketingul emotional si cel social.


Pe 28 si 29 martie 2012, Business Organization for Students gazduieste, la Energiea Pub,  o serie de conferinte si workshop-uri despre marketingul emotional si social, in cadrul celei de-a VI-a editii Proud - Proud to feel. Cei mai implicati participanti vor avea ocazia sa ia parte pe 30 martie la Marketing Cinema Debate, o dupa-amiaza dedicata vizionarii si dezbaterii celor mai interesante campanii de marketing emotional si social, in Grand Cafe Van Gogh.

Proud 6 este un eveniment adresat studentilor in anii II, III si masteranzilor si isi propune sa le ofere acestora ocazia de a afla de la cei mai cunoscuti specialisti in domeniu ce inseamna marketingul emotional si cel social.

Prima zi ( 28 martie ) este dedicata conceptului de marketing emotional.

Intre orele 12.00 - 15:30 va avea loc o conferinta in care vor fi trecute in revista: importanta emotiilor in comportamentul de consum, conceptul de lovemarks, trucurile folosite de branduri pentru a genera emotii, insight-uri despre consumatori, toate acestea explicate pe baza unor exemple concrete. Ziua se va incheia cu workshopul ce se va desfasura intre orele 16.00 – 18:30, in cadrul caruia participantii vor avea ocazia sa puna in aplicare notiunile folosite.

A doua zi ( 29 martie ) are ca tema de discutie marketingul social.

In prima parte a zilei ( 12.00 – 15:30 ), in cadrul conferintei vor fi abordate subiecte precum: eficienta campaniilor de marketing social, sectoarele in care se desfasoara cel mai des astfel de campanii, atitudinea publicului roman in fata unor asemenea  mesaje. Aceste concepte vor fi aplicate in mod practic la workshopul care va inchia ziua, intre orele 16.00 – 18:30.

Ultima zi ( 30 martie ), Proud 6 va incheia incursiunea in domeniul marketingului actual prin vizionarea si dezbaterea celor mai importante campanii de marketing emotional si marketing social in cadrul Marketing Cinema Debate, ce va avea loc intre orele 17.00 – 19:00.

Implicarea participantilor in cadrul workshop-urilor va fi  premiata cu cele mai noi carti din domeniu,  oferite de editurile All si Publica,  si cu 20 de internship-uri platite la Gfk.

Pe parcursul celor trei zile, echipei Proud 6 i se vor alatura specialisti precum: Bogdan Toma, Dragos Dehelean, Teodora Migdalovici, Alexandru Israil, Oana Miruna Stinga, Denisa Mihai, Iulia Cornigeanu, Bianca Voinescu, Ana Bulgar.

Pentru mai multe informatii despre Proud 6 puteti accesa site-ul: http://bosromania.ro/proud/ sau pagina de Facebook: http://www.facebook.com/Proud6Mai multe despre "Proud to feel!":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania