Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Eveniment » Programul Executive MBA Sheffield

Programul Executive MBA Sheffield

Programul Executive MBA Sheffield

Programul Executive MBA Sheffield

Executive MBA-ul Sheffield este oferit din anul 2006 in Bucuresti si a inregistrat un real succes, avand in fiecare an 2 grupe a cate 30 de cursanti din middle si top management.

Programul Executive MBA Sheffield este predat cu succes in Marea Britanie de mai bine de 50 de ani si se adreseaza tinerilor profesionisti dornici sa isi dezvolte cunostinte aplicabile imediat la job-ul lor in una din cele patru specializari oferite: General Management, Marketing, Finance si Logistics.

Pe 8 si 9 octombrie 2009 vor avea loc sesiuni de informare la sediul din Bucuresti, Mosilor Business Center (adresa: Calea Mosilor, nr 158, parter).

De ce merita Executive MBA-ul de la Sheffield?

-          Cunostinte relevante si aplicabile in jobul cursantilor
-          Prestigiul si traditia academica a Universitatii Sheffield (clasata in top 10 in Marea Britanie)
-          Corpul profesoral exclusiv international (UK, SUA, Grecia, Canada)
-          Programul de predare foarte flexibil (un weekend pe luna)
-          Networking-ul international – timp de 2 saptamani vei putea interactiona cu colegii tai din alte 15 tari
-          Dubla licentiere - absolventii primesc Diploma Executive MBA Sheffield, cat si Diploma CMI (Chartered Management Institute - cea mai importanta organizatie in management din UK)

Despre Universitatea Sheffield

In urma cu 20 de ani Universitatea Sheffield si-a deschis o facultate internationala in Grecia numita City College pentru a oferi programul Executive MBA in Grecia, Serbia si Romania. Aceeasi echipa de profesori care preda in UK, Grecia, Serbia vine si in Bucuresti un weekend pe luna pentru a sustine cursurile, astfel se poate mentine acelasi standard oferit in Universitatea Sheffield UK.

Sheffield este singura universitate britanica de elita prezenta in Romania cu tutori din UK, cat si din Canada, SUA, Grecia, toti profesorii avand studiile in UK si practica profesionala in diverse tari, inclusiv in zona noastra a SE-ului Europei.Mai multe despre "Programul Executive MBA Sheffield":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania