Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Eveniment » Posturi de Medici in Franta

Posturi de Medici in Franta

Posturi de Medici in Franta

Posturi de Medici in Franta

Laborare Conseil, cabinet de resurse umane de 10 salariati, specializat in selectie de personal franco-roman, cauta medici cu diferite specializari pentru ocuparea de posturi de medic in Franta.

Veti gasi reprezentantii cabinetului Laborare Conseil si in Romania, in primele doua saptamanile ale lunii Septembrie. Puteti sa luati contact cu acestia in orice moment pentru a afla mai multe detalii.

Pentru mai multe detalii, esti asteptat, fara o rezervare prealabila, in perioada 7- 8 Septembrie 2009, intre orele 08.00 – 18.00, La K+K Hotel Elisabeta, Str. Slănic 26, 030242 Bucuresti. Relatii la receptia hotelui.

Poti aplica pentru aceste posturi pe pagina cu Job-uri propuse a companiei.

Se cauta: Absolventi cu diploma de licenta a Facultatii de Medicina, rezidenti sau viitori absolventi ai Facultatii de Medicina, specializati in:  medicina generala, medicina de familie, anestezie, cardiologie, geriatrie, ginecologie, radiologie, ORL, neurologie, reeducare.

Candidatii alesi vor beneficia de contracte pe durata nedeterminata pe tot teritoriul Francez si conditii de lucru similare cu ale angajatilor din Franta.

Ofertele vor fi explicate in mod individual pentru ficare candidat interesat.

Pentru mai multe detalii, contacteaza-ne:

Yael Brugos Miranda si Olga Cojocariu
Tel: +33 559574050
Fax:+33559574059
Mobil: +33 6 16259418
recrutement@laborare-conseil.com
www.laborare-conseil.com Mai multe despre "Posturi de Medici in Franta":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania