Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Eveniment » Forum „Entreprises-Etudiants”

Forum „Entreprises-Etudiants”

Forum „Entreprises-Etudiants”

Forum „Entreprises-Etudiants”

In data de 7 mai 2008, va avea loc cea de-a XV-a editie a Forum-ului „Entreprises-Etudiants”, în holul AN din Rectoratul Universitatii „Politehnica” Bucuresti.

Acest eveniment este organizat de Asociatia Studentilor si Absolventilor Filierei Francofone a Facultatii de Inginerie în Limbi Straine, din cadrul Universitatii „Politehnica” Bucuresti si va avea loc în holul AN din Rectoratul Universitatii „Politehnica” Bucuresti, Splaiul Independentei nr. 313.

Scopul acestui eveniment este stabilirea unui contact direct între studenti, în calitate de viitori candidati la obtinerea unui loc de munca, si întreprinderi, vazute ca îndrumatoare de cariera si posibile angajatoare.

Numarul societatilor participante a crescut de la an la an si nume cu rezonanta internationala, precum: BRD – Groupe Société Générale, Schneider, Dacia-Renault, Alcatel, Michelin, 3M, Siemens, Assystem, World Trade Center, Metro, Lafarge-Romcim, IPSO, UTI, Kepler- Rominfo au devenit prezente de marca ale Forum-ului.

Studentii au posibilitatea sa stabileasca numeroase contacte cu reprezentantii firmelor participante, care ar putea sa se concretizeze in obtinerea de stagii practice si locuri de munca.

  Mai multe despre "Forum „Entreprises-Etudiants”":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania