Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Eveniment » Eveniment BOS

Eveniment BOS

Eveniment BOS

Eveniment BOS

BOS te invita in Business Expedition!

Te provocam sa iti largesti orizonturile! Depaseste cliseul “unde te vezi peste 10 ani?” si incepe sa te gandesti la cum vrei sa fii intr-un an.
Cauta, invata, actioneaza! Imbina riscul si jocul in vederea reusitei facand primul pas spre cariera care ti se potriveste cel mai bine.

Tu alegi! Noi, BOS – Business Organization for Students te ajutam! Iti oferim o experienta deschizatoare de  drumuri, menita sa te puna fata in fata cu obstacolele contextului economic actual si sa te invete cum sa le depasesti.

Castiga o calatorie cu destinatia “profesionalism”  invatand de la cei mai de succes oameni de afaceri din Romania: Nokia, Apple, Xerox, IBM, Microsoft, GFK, Colliers, Google.

In perioada 9-12 martie te asteptam la un workshop tinut de crema specialistilor in domeniile HR, Marketing si Comunicare, Vanzari, Financiar, IT.

Tematica abordata in cele patru zile de workshop are scopul de a le oferi participantilor raspunsul la intrebari legate de antreprenoriat si contextul economic in care evoluam, dar si referitoare la activitatea speakerilor din cadrul firmelor participante, sau la cerintele angajatorilor. Beneficiul principal al studentilor selectionati este posibilitatea de a-si cunoaste posibilii angajatori si chiar de a primi oferte de internshipuri sau joburi.

Selectia pentru workshop se realizeaza in urma unei aplicatii (pe care o puteti descarca de pe site-ul www.bosromania.ro), urmatorul pas fiind un interviu individual.

Data limita pentru trimiterea aplicatiilor este: 28 februarie 2009.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul: www.bosromania.ro.

Suntem o echipa, noi investim in viitorul tau, in timp ce  tot ce trebuie sa faci tu este sa iei initiativa.Mai multe despre "Eveniment BOS":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania